100 metre 18 grain JSB Atışları 2 adet 9 atış, 60 adım 5 atış resimlerini yüklüyorum Regülatör tüfeği bayağı stabil hale getirdi Mustafa Ekiz sağolsun 210 bar hava 35 atış kalan hava 110 35 mermininde aynı yere vurması gayet güzel.Bt 65'e regülatör taktırmak isteyenlere tavsiye ederim 115 bara ayarlı benimki bu ayar tam kullanışlı.
Regili Bt 65 Sb Lw 5.5 Atışları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Halil abi gülegüle kullan
-
- Resmi Gönderi
bu silahı adam etmek zor olsada imkansız değil. standart at44 isabetine ulaşmış
-
Güzel sonuçlar. Mustafa da yapmış yine yapacağını
-
Çok güzel olmuş gerçekten elinize saglik
-
Çok güzel olmuş gerçekten zevkle kullanın
-
Tebrikler. Devamını bekliyoruz.
-
Cok keyifli olmus elinize saglik
-
Özellike 9 atışlık 100 metre grupmanı çok iyi. Mustafa Bey taleplere yetişemeyecek böyle giderse
-
çok güzel olmuş silahın firmaların yapamadığını mustafa bey yaptı herkes te faydalanıyor emeğine sağlık, ben regülesiz silaha hayır diyorum inşallah herkeste en kısa zamanda bir reg edinir.
-
çok güzel olmuş silahın firmaların yapamadığını mustafa bey yaptı herkes te faydalanıyor emeğine sağlık, ben regülesiz silaha hayır diyorum inşallah herkeste en kısa zamanda bir reg edinir.
teşekkürler Mikail bey -
regülatörlü hali buysa sıkıntı bence ,bu tufegn sevdigş pellet yok,regulatörsüz bundan iyisini yaptım ,sen hn baracudayı dene ,eyer jsb 18 ile bunu yaptıysanz emin olun hn baracuda dehset olur ,ben bulamıyorum,,hıcbyetde yok
-
regülatörsüz 100 metreye 35 atış yapıp 1 tl grupman yapan tüfeğinizin markası nedir acaba?
-
Bende merak ettim tüfeği satip ondan almsk istiyorum
-
kardesım kusura bakmayın 100 metre gözümden kacmıs telefon nokıa belle yenı sıte yarım ymalak cıkıyo , kusura bakmayın ben 60 metrede sandım tekrar özür ,,,
-
Bu atışı yaptığınız dürbün nedir acaba?