ferhat üstadım tam bir sanatkar adamsın. eline sağlık. monte edilmiş halini çok merak ettim şimdi.
ufkumuzu açıyorsun. bende bullpup mu yapsam ne
ZORAKİ Dipçik Çalışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ferhat üstadım tam bir sanatkar adamsın. eline sağlık. monte edilmiş halini çok merak ettim şimdi.
ufkumuzu açıyorsun. bende bullpup mu yapsam neteşekkürler.. yakışır kardeşime, üretmek-düşünmek-çabalamak güzel şeyler, insanı mutlu eder, tavsiye ederim..
-
sadece yapsam diye aklımdan geçti. bende geçip gitmesini bekledim üstadım sanata ve sanatçıya saygımız sonsuz. bizimkisi sadece düşünmekte kalıyor ince iş sabır işi ve birazda araştırma...
tavsiyeni görüyorum ve pas diyorum -
Ferhat Bey, sanatçı arkadaşın el emeği karşısında bir kez, yazmasanatı karşısında iki kez şapka çıkarıyorum.
Mustafa Ekiz beyin önerisi kabze çalışmasıydı, ben şu anda renkli lamine blok üzerinde çalışıyorum. İstediğimi elde edebilirsem size ücretsiz blok gönderirim.
elinize sağlık -
Ferhat Bey, sanatçı arkadaşın el emeği karşısında bir kez, yazmasanatı karşısında iki kez şapka çıkarıyorum.
Mustafa Ekiz beyin önerisi kabze çalışmasıydı, ben şu anda renkli lamine blok üzerinde çalışıyorum. İstediğimi elde edebilirsem size ücretsiz blok gönderirim.
elinize sağlıkçok teşekkürler, iltifat etmişsiniz hocam..
Sanatçı arkadaşta bütün kalbi ve samimiyeti ile sizleri selamladığını ifade ediyor, saygılarımla..bu arada teklifiniz için çok teşekkürler, sevinirim hocam.. lamine bloklardan değişik ve güzel bir çalışma çıkabilir,.. sabırsızca bekliyorum, yani sanatçı arkadaş bekliyor olacak
teşekkürler..
-
Elinize sağlık. Zorakiye monte edilmiş halinin de fotoğraflarını bekliyoruz.
Dipcik gelince zorakiye monte edip detayli resimleri paylaşacagım
Emrah kardeşime ilk deneme olması hasebiyle hediye ettiğimiz dipçik kendisine ulaşmak üzeredir herhalde.. fotoğrafları bende merak ediyorum açıkçası, bakalım nasıl duracak monte edilmiş hali..
-