Bir süredir uğraş verdiğim ve FT yarışmaları için hazırladığım Hw97'im sonunda bitti.Tüfek üzerinde ingiltereden gelen Vmach kit ile yine ingilterede özel yapılmış kundağı aşağıda beğenilerinize sunuyorum 8.44 jsb'yi 780fps hızında atıyor ve 11.6fpe güç üretiyor. İsabet konusunda ise pcp den kesinlikle geri kalmıyor.
Hw97 FT Özel
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullanın bayıldım...süper yakışıklı olmuş....
-
-
iyi günlerde kullanın, çok güzel..özellikle bu Vmach kit hw'ler için olmazsa olmaz galiba..
-
Hüseyin abi söylemişti ama bu kadar kusursuz olacağını düşünmemiştim. Hakikaten çok profesyonel bir çalışma olmuş iyi günlerde kullanmanızı dilerim.
-
Güle güle kullanın ft için ben hazırım diyor. İmkan olsa da biz de yapsak ama zahmet gerektiren bir olay. Artık stock olarak katılacağız bizde. Bu arada v-mach sarsıntıyı düşürdüğü kadar atış hızını düşürmüyormuş. Zira stock haliyle 840 civarı atıyor aynı pelleti.
-
Güle güle kullanın. Çok estetik görünüyor. Aklıma takılan bir durum var. Hoşgörünüze sığınarak sormak istiyorum;
Keyfe keder atışlarda isabetli bir yaylının tadı başka. Bu tamam. Ama FT yarışmaları için konfor ve rahatlıktan çok dereceler önemli olduğuna göre neden bir yaylı? PCP ler den aşağı olmadığını söylemişsiniz. Peki PCP ler den daha iyi denilebilir mi? FX lerden, AA lardan daha mı yüksek bir isabeti var ?
Tabi bu soruyu sadece yaylılara mahsus bir FT değil de PCP ler ile yarışacağınızı varsayarak soruyorum.
-
O kadar güzel olmuş ki duvara asıp izleyesi geliyor insanın hayırlı olsun emre abi baya emek harcamışsın
-
- Resmi Gönderi
Gerçekten güzel olmuş, tebrikler.
-
Yorumlariniz icin tesekkurler.Dogru modifiye ile 50m de yayliylada tek delik yapabilirsiniz.Youtube da fazlasiyla videosu var! (Sandwellsports imp diye aratin )!Kaldiki o mesafelerde killzone'un 4cm oldugunu dusunursek neden pcp degilde yayli sorunuza cevap olur sanirim Ayrica tup tasima yada dolum gibi derdiniz olmadigi icin ayrica keyifli
-
Emre abi hayırlı uğurlu olsun. Çok yakışıklı olmuş maşallah.
Samsung Galaxy Tab2 cihazımdan gönderildi
-
Herhangi bir pcp tüfeğin bunun kadar stabil atması için ya regülatör uygulaması yapmanız lazım ya da kendinden regülatörlü bir tüfek almanız. İşin ilginci bir çok tüfeğe regülatör uygulasanız bile bu kadar isabetli olamayabiliyor namlu boyu çok iyi ayarlanmış. Regülatörlü bir ft pcp'si alıp tüp taşımaya koyulduğunuz zaman da maliyeti ortada.
Tüfeğin benim farkettiğim tek handikapı benchrest yani destekli atışlarda ft'deki pozisyon atış başarısına ulaşamıyor. Nasıl bir mühendislikse desteksiz atış için tasarlanmış bir tüfek. -
Kundağa bayıldım Emre abi güle güle kullan.
-
Harika görünüyor güle güle kullanın. İnşallah aklınızdan geçen başarıyı da elde edersiniz.
-
Yorumlar için teşekkürler
-
Ankara'daki ft için (12 fpe/16 joule) uygun mu?
-
Ankara'daki ft için (12 fpe/16 joule) uygun mu?
Max.sinir 12fpe/16joule 'dur