Ya varya bu hatsanın yaylıları ile 1000 atış yapıp sonra dürbün takacan aslında
AT 44 TACTICAL MI BT65 Mİ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsanın yaylıları vahşi bozkır atları gibi zor ehlileşiyor. Bir ehlileştimide vazgeçemiyorsun
-
dürbün hususunda hakkınız var hiç tavsiye etmiyorum.bir dürbünü emekliye ayırdı.6-24;50 dürbün aldım.onunda ayakları gitti.gerçi iyi bir ayaklık alsam kullanılır mı bilmiyorum ama merceği kırar diye korkuyorum.o yüzden dürbün kullanacağım bir pcp almak istiyorum.o hazzı tatmak istiyorum
-
6x24 50 kırilması normal çok ağıt ve büyük bir dürbün mod 125 için.
Bence en fazla 3x9 32 olmalı -
Zetax doğru soyluyorsun ancak bana göre 3-9x32 dürbün mod 125 gibi güçlü bir silah için yetersiz kalmakta
-
Zetax doğru soyluyorsun ancak bana göre 3-9x32 dürbün mod 125 gibi güçlü bir silah için yetersiz kalmakta
Aslinda haklisiniz 100 metreye rahat atan bir magnum yaylida 3-9 yakinlistirma cok az ancak uzerinde dayanabilen ucuz durbun maglesef yok ya paraya kiyip gercek yivli durbunleri almak lazim
ki oda oda nerden baksaniz 1500-2000 tldir fakat 600 tllik silaha 2000 tl lik durbun nolur bilemiyorum
Yada x32 ile zevk almaya calisacaksiniz
Diger guzel bir yol ise ikinci el 800-900 tl ye benim gibi bt65 alip 6-24x50 durbun takip hem tahribat hemde uzak atislarin zevkini cikarmak
Sanirim en son olan en guzeli -
Aslinda haklisiniz 100 metreye rahat atan bir magnum yaylida 3-9 yakinlistirma cok az ancak uzerinde dayanabilen ucuz durbun maglesef yok ya paraya kiyip gercek yivli durbunleri almak lazim
ki oda oda nerden baksaniz 1500-2000 tldir fakat 600 tllik silaha 2000 tl lik durbun nolur bilemiyorum
Yada x32 ile zevk almaya calisacaksiniz
Diger guzel bir yol ise ikinci el 800-900 tl ye benim gibi bt65 alip 6-24x50 durbun takip hem tahribat hemde uzak atislarin zevkini cikarmak
Sanirim en son olan en guzeli
Evet bir dürbüne 1500-2000 tl vermektense pcp almak daha mantıklı : -
Arkadaşlar bi dolum hesaplama vardı sitede bulamıyorum konu ile alakasız ama :9
-
Yanlız şöyle bir durum var uzun mesafe atışlarında yüksek çarpanlı zoomlar yetmiyor bilakis daha düşük çarpanlı yani daha geniş açılı dürbünler daha doğru oluyor .yüksek çarpanlı bir dürbünle uzun mesafe atış yapacaksanız sıfırlama noktanızı değiştirmeniz lazım . ben mod155 de 1 x 6- 22 nikula taktım memnunum 30 - 50 metreler gibi kısa mesafelerde de 150-200 metre gibi uzun mesafede de kullanıyorum bana 3x9 32 ye göre biraz tuzluya patladı 3 katına patladı
-
Berkay kardeşim forumda en çok arzuladığımız şey abi-kardeş gibi telaffuzları kullanmak ve buna göre saygı çerçevesi oluşturmaktır forumda yapılan yeni düzenlemede bilhassa profil bilgilerinin detaylı tanımlanmasını istememizin sebebi budur kaldı ki bu sıcak samimiyeti ifade edemiyorsan resmi bir dille ifade edebilirsin Sayın,bey,beyefendi gibi telaffuzlarıda seçebilirsin..Her şey saygıyla başlar saygı duyarsan sevilirsin ve herkes elinden gelen yardımı sergiler..Kimse babamızın oğlu değil günlük yaşamda nasılsak aynı özveriyi ve saygıyı forumdada göstermeliyiz forum olarak amacımız klişeleşmiş sanal argümanları rafa kaldırmaktır..
Nickiyle telaffuz ettiğin insan değerli bir büyüğümüz ve ağabeyimiz bu nedenle saygı ve hoşgörüyü muhafaza edelim..
-
Yaptığım hatadan dolayı forum sakinlerinden özür dilerim
-
tactical kullanıcısı olarak tüfekten çok memnunum çok isabetli atışlar çıkartıyor, ayrıca tactical yapısı kısalan dipçik, tetik altında 2 adet şarjör kısmı tasarımı, gücü deyim yerindeyse aşık olup bırakılmayacak bir tüfek.
forumda çok kişi ''bt mi at44 mü ?'' sorusuna at44 cevabını vermiş gözüküyor daha önceki araştırmalarımda bunu fark ettim..
-
Tüfeğiniz long mu peki ?:)
-