o kampa bulaşacak ayının vay haline
bencede cok güzel olur belki bende gelebilirim.
25 Kasım 2007 Istanbul Buluşma ve tanışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
Baltalar elimizde
Uzun ip belimizde
Biz gideriz ormana hey ormana -
bu kalabalık ekipmanlarla orada olursa:
ayı kaça bülüü, daş düşe bülüüü
Kardeş böyle yazılar yazma alınıyorum .....
-
aabi bir sene olmuş bu konu yaw
-
senesine bakmadım ama geriye dönük forumları okurken gözüme ilişti..
-
bende yanıldım hatta bende geliyorum benide ekleyin diye mesaj yazıcaktım birde baktımki 1 senelik mesaj
-
bayramdan sonra her hafta bol atış lı buluşma var , kambersiz düğün olmaz görüşmek üzere
-
Bayramda bende İstanbulda kaldım memlekete gidemiyorum ayarlayın nasipse bizde geliriz inşaallah...
-
Ben de İstanbul da buluşuyor dedim heyecanlandım, yıllanmış konu meğerse
-
İzmir Gümüldür'e gelin. uygun fiyata otel ayarlarım. içinde paintball alanı olan otel bile var. bir taraf deniz ,diğer taraf alabildiğine dağlık, ormanlık bölge. jandarma komutanı arkadaşım, belediye başkanı aynı şekilde.tüplü dalış yapmak isteyene dalış hocası arkadaşım.bölgedeki spa merkezleri zaten benim hamam,masaj benden.oooo daha ne ister insan.
-
Hocam bu şimdi mi söylenir yaaa
-
İzmir Gümüldür'e gelin. uygun fiyata otel ayarlarım. içinde paintball alanı olan otel bile var. bir taraf deniz ,diğer taraf alabildiğine dağlık, ormanlık bölge. jandarma komutanı arkadaşım, belediye başkanı aynı şekilde.tüplü dalış yapmak isteyene dalış hocası arkadaşım.bölgedeki spa merkezleri zaten benim hamam,masaj benden.oooo daha ne ister insan.
Usta kış geldi bombayı patlattın valla..
-
vaaay aga büyüksün artık muhakkak gelmemiz lazım
-
Bence bir buluşma vakti daha gelmiş de geçiyor bile...
-
İstanbul daki arkadaşlar biraz yavan gibi Ankara da oturmak varmış...
Her hafta yanlış okumadıysam ayazağa da atış yapıyorlarmış ama bizlerin haberi yokkk... -
Hocam o kardeş site olan ve bizlerinde üye olduğu airgunsnipers sitesinde .
Yani, oraya üye olanların gittiği rutin atışlar. Haberinizin olması için önce oraya üye olmanız gerekiyor.
Rütin buluşmalar ayrı, büyük buluşmalar ayrı.
Burada bahsi geçen buluşma ;
"Büyük Buluşma" (herkesin geldiği, mangalların yapıldığı, dostluk, tanışma nın daha ayyuka çıktığı durum)
-
Ben de hemfikirim. Yağmurlar başlamadan bir hafta sonu gene topluca buluşmak gerek. Mangallı filan.
Mustafa arkadaşıma nezaketle duyurulur.... Yeni bir başlık açalım ve devam edelim.
Yanlız ne olur bana önümüzdeki 2 hafta sonu izin verin, gelmeme imkan olamaz.... -