Evet Arkadaslar Mod 85 Sniper Grupmanlarını Merak Edıyorum Kendım Yapmaya Fırsatım Olmadı Hadi bakalım...
Mod 85 Sniper Grupmanlarını Bu konu Altında Paylaşalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Forumu araştırırsan böyle şeyler için daha güzel olur kardeşim
-
Evet Arkadaslar Mod 85 Sniper Grupmanlarını Merak Edıyorum Kendım Yapmaya Fırsatım Olmadı Hadi bakalım...
gencecik adamsın, eline al tüfeğini incele, atış yap v.s.
başkasının grupmanından ziyade, kendi tüfeğinin ne olduğu daha merak edilmesi gereken bişey değilmi.. -
Dostum silahının grupmanını öğrenmesi kolay
Önce silahını ve ekipmanını alıyorsun uygun biryere gidiyorsun arkası ferah olsun geleni gideni görebilesinki sakatlık çıkmasın yere bir çizgi çiziyorsun ordan 20 adım sayıyorsun hedefi dikiyorsun ,sonra ilk çizgi çizdiğin yere gelip tüfeğini alıp atış yapmaya başlıyorsun .tüfeği iyi kavra destek kolunu çok uzatma nefesine hakim ol biraz dikkat tamam. sonuçlarıda bize bildir . HADİ BAKALIM -
Bugun memlekete gıdıcem atarım fotoları
-
Konu niye kötülenmiş anlamadım. Bence her tüfek için böyle bir konu lazım. Düşünsenize satın almak istediğiniz tüfek ile yapılmış tüm grupmanlar tek konu altında... Bir de şu yabancı forumlarda sık sık karşılaştığımız herkesin envanterinin fotoğraflarını çekip paylaştığı sayfalarca uzayacak bir konu da lazım bu foruma.
-
Bence de forum genelinde çok tutulan tüfeklerin grupmanlari belli standartlar ile(pellet özellikleri ve mesafe verilerek kağıt üzerine) bir konu altında paylaşılabilir. Konuyu açanın bu isteği biraz hazırcılık gibi algılanmış abilerimizce -ki bana öyle gelmedi-
-
Konu niye kötülenmiş anlamadım. Bence her tüfek için böyle bir konu lazım. Düşünsenize satın almak istediğiniz tüfek ile yapılmış tüm grupmanlar tek konu altında... Bir de şu yabancı forumlarda sık sık karşılaştığımız herkesin envanterinin fotoğraflarını çekip paylaştığı sayfalarca uzayacak bir konu da lazım bu foruma.
diğer arkadaşları bilmiyorumda benim üslüp ve yazının dili hoşuma gitmedi .. o yüzden, hadi bakalım
-
Aynı karardayım Hadi bakalm görelim marifetlerinizi çalışın uşaklar der gibi
-
- Resmi Gönderi
pcp yi sattım bende bu silahtan aldım p.tesi gelir paylasırım
-
Hadi bakalım bende benim çakar almaz blow tabancayla deneyeyim bir grupman. Ama onada ayrı sayfa açarız artık.