Selamlar,
Küçüklüğümden beri motosikletlere karşı aşırı ilgim var. Ama öğrencilik ve ailevi nedenlerden dolayı bir türlü kendime ait sevdiğim bir motosikletim olmadı. Şimdilerde bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Bir kaç bin km'lik scooter ayrıca bir kaç aylık da 125 cc vitesli motosiklet tecrübem oldu. Supersport motorları çok beğeniyorum ama o seviyeye geçmeden önce nispeten daha küçük beygir gücüne sahip bir naked motosiklet tecrübem olsun istedim. Hem biraz pratik yapmış hem de farklı modeller denemiş olurum diye düşündüm. 145 kiloluk bir motorun beni yormayacağını düşünüyorum. 182 cm, 75 kiloluk küçük bi şeyim Araştırırken hint üretimi Bajaj firmasını buldum. Dünya'da çokça popüler olan ktm duke motosikletlerinin de üretimini yapıyormuş. Barkın Bayoğlu'nun (Altın elbiseli adam) incelemesini izledim. Abinin epeyce hoşuna gitmiş bu motor. Gerek şehir içi gerekse kısa mesafelerde güzel kıvrak bir motora benziyor. Ancak beni endişelendiren konu yedek parça sıkıntısı. Motor daha yeni piyasaya sürüldüğü için hakkında çok fazla bilgi bulamadım. Forumdaki abilerimden bu motor hakkında bilgi sahibi olanlar var mıdır acaba? Ya da cebi çok zorlamayacak başka naked alternatifler de olabilir. Bir de ekipman için 1000 lira civarı bir bütçe düşünüyorum. Sizce bu miktar yeterli olur mu? Şimdiden teşekkürler