Anadolu Yakası Buluşma ve Atış Alanları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hobimizin İstanbul ayağında herhangi takım üyesi olmayan münferit olarak atışa gitmek isteyenler malumunuz gerek iş gerek yoğun tempolarından dolayı organize olmakta sıkıntı yaşıyorlar iletişim ve buluşma konularında kopukluk olup izole kalmaktalar bu başlık altında buluşmalar tertipleyip organizasyon düzenleyebilir ve atış alanları hakkında bilgilendirme yapabilirsiniz..

Bildiğim atış alanlarını paylaşayım..

Kartal-Yakacık,Şile-Sofular Köyü,Küçükyalı E5 üzeri Narcity civarı bildiklerim...

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

• Ben genelde polonezköy tarafına gidiyorum, hem piknik hem atış için. Ancak max 50 mt. mesafeler bulabiliyorum ve atış güvenliği için iki üç kişi önlem almamız gerekiyor. Daha kontrollü yerler bulmak lazım :(

Pazar günleri yapılacak herhangi bir buluşmaya katılabilirim.

• Ben genelde polonezköy tarafına gidiyorum, hem piknik hem atış için. Ancak max 50 mt. mesafeler bulabiliyorum ve atış güvenliği için iki üç kişi önlem almamız gerekiyor. Daha kontrollü yerler bulmak lazım :(

Pazar günleri yapılacak herhangi bir buluşmaya katılabilirim.

Şile Sofular köyünde orman içinde atış alanı bulunabilir.

• Şile Sofular köyünü kesinlikle tavsiye ederim üstelik yanınıza şort alırsanız tertemiz kumsalda orman manzarası eşliğinde denize girebilir,güneşlenebilirsiniz..Kamp yapmak,piknik,atış yapmak,denize girmek,kumsalın tadını çıkarmak vs gibi pek çok etkinliği tek bir güne sığdırmanız mümkün bazen iş stresinden tüm aktiviteleri bir arada yaparak kurtuluyorum..Plaj voleybolunuda tavsiye ederim..Bölgede atışa gidecek arkadaşlar için ağaçların seyrek olduğu bolca geniş alan var ve atışa müsait arkası kum öbeği yada yükselti olan noktalar atış için ideal..

İstanbul içerisinde Karadeniz'e girmenin tadı bir başkadır üstelik kumsal şeridinin genişliği,uzunluğu ve temizliği harikadır..

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

• O zaman 7 eylul pazar gunu icin bir organizasyon yapsak. Hem tanisir, hem atis yapar, hem de yaz bitmeden deniz kapanisi yapmis oluruz. Ne dersiniz??