Volvo kullanan veya geçmişte bu otomobili kullanan arkadaşların ve abilerimin tavsiyelerini bekliyorum işim için ek bir araç düşünüyordum malum yerli araçların ikinci elleri hakettiğinden fazla bir düzeyde seyrediyor bu sebepten ötürü modelli araçlara ayıracağım yüksek fiyat yerine İsveç'li bir güzelde gözüm kaldı..Üstelik bütçemden Volvo'ya vereceğim rakamın geri kalanına ithal bir pcp ve bir kaç ekipman almak istiyorum..Gözüme kestirdiğim Volvo'lar 06 plakalı zira son 2 aracımda Ankara arabası ve plakalıydı şahsen Ankara arabaları daha diri oluyor..Araçların plakalarından tramer,hasar vs gibi bilgileri sorguladığımda her iki araçta maddi hasarlı kaza kaydına sahip birisinde kapı,kaput değişiminden dolayı ağır hasar kaydı var orjinal servisinde ön kapı,kaput değişimi geçirmiş diğeri ise ufak çapta sürtmeden dolayı hasar kaydına sahip bu durumu dert etmiyorum baktığım modellerden Volvo V70 en beğendiğim araç oldu sadece km'nin 225.000 olması düşündürüyor diğer baktığım Volvo S40 modeli ise 116.000 km'de görünüyor..
Bakmış olduğum Volvo V70 T5 modeli 2.3 motor olup 2003 model 250 hp ve yarı otomatik şanzımana sahip..
Volvo S40 ise 2004 model olup 1.6 motor,manuel vites ve 100 hp..
Volvo'ların genel olarak motor ömürleri hakkında bilgim yok tabi kullanımda çok önemli bu sebeple bu araçlardan kullanmış olan varsa bir kaç tavsiyede bulunabilir..Ankara'da tavsiye edebilecek olan varsa gelip oradanda araç alabilirim temiz ve bakımlı Volvo olması kaydıyla..S40,S80 ve V70 düşündüğüm modeller 2001-2004 arası bakıyorum..
İstanbul'da baktığım araçlar şunlardır..