What can i do hoca it is a hobby.it is a biggame
Elbet bunuda cozeriz .bana uygun bir tufek bulalim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
What can i do hoca it is a hobby.it is a biggame
Elbet bunuda cozeriz .bana uygun bir tufek bulalim
tek kurşunda remington slugger magnum 12 ga bu güzel
Arthemis A-tac poze tavsiye ederim, sağlam bir silahtır, namlusu fena değildir. 51 cm slug namludur oldukça etlidir. kasa çeliktir.
ikinci elini 500e alırsın
Tufegi alalimda fisek seceriz abi
Telaffuz edilen markalar oldukça güzel, kaliteli tüfekler yapan markalar. Ancak Metehan kardeşim bir bütçe belirlemiş, bütçenin esnemeyeceğini düşünürsek biraz daha fiyat-performans verimi yüksek marka modelleri önermemiz gerekebilir. Bütçe çerçevesinde benim önerim Torun 307 superpoze olacaktır. Trap düşüncesi de olduğuna göre çelik olan tercih edilmelidir. Torun'a burun kıvıran arkadaşlar olacaktır elbet, kullanıp bir kötülüğünü gördülerse lütfen paylaşsınlar. Kullanmadan yorum yapan arkadaşlara zaten söyleyecek bir sözüm yok. Torun smith-wesson'a fason üreten bir firmadır, optimum kalitede uygun fiyatlı pozeler imal etmektedirler.
Evet havalıda ve ateşlide s&w ye ve winchester a üretim yapan bir firma
bende 6.35 var fena değil en azından daha dağılmadı üzerinde zıplamadığım kaldı sadece
Cok tesekkurler abi
Torun uzerinden gidelim ozaman
Emir abi hilal avda sende bi bakarmisin eline alip.
Tecrube eden arkadaslariniz varsada yardim edenlere cok tesekkurler
Hatsan Aimguard modeline yogunlasmis durumdayim.mobil sok sayesinde istedigim fisegi atabilirmisim.
Youtubede ki butun videolarinida izledim.tambir fiyat performans tufegiymis.
Gu ngor avda 610 tl .bakalim pazarlik falan ne olucak .2. Elini bulan olursa telefonunu verirse sevinirim
Bu gü n atışa daldık pederle hilale gidemedim ancak pazartesi gider bakarım
Tufegimi aldim hobidaslar
Hatsan Aimguard 61 cm slug namlu... Taktikal combo bir tufegim oldu.
Bozkurtav a cok tesekkurler.cok ilgilendiler.
Bugun aldim ve fabrika gresini temizledik tecrubeli bir abim ile... Tufegin isciligine hayran kaldik.
Hatsan bu ise onem veriyor bu kesin.
Pazar gunu atis yapicaz...videolari ve fotolari paylasirim...
Hayırlısı olsun güzel tüfek. Ancak pompalıda hızlı manipülasyon için 61 namlu az uzun gelir.
birde dipçiği normal alsaydınız keşke, bu diğçikler pek kullanışlı değil, ayarı bir süre sonra laçka oluyor. atış anında birden kayabiliyor dikkat edin.
Hayırlı olsun güle güle kullan
Hayırlı olsun Metehan. Cantilever parça aluminyum mu çelik mi?
Banada bulaştırdılar. Bakalım armsan p612s alıcam gibi.
Miknatis ile test ederim salih abi
Tesekkurler herkese
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.güzel tüfek .bu arada nasılsın ben bayadır piyasada yoktum.yaz gelince böle oluyor
Cok iyiyim Allaha sukur gorkem abi...hosgeldin tekrar
hayırlı olsun bu arada Metehan, ben kaçırmışım tüfek alındıktan sonrasını
[07 09 2014 19:42] Summer...man: YouTube'da "Hatsan aimguard and Mosberg 500" adlı videoyu izleyin -
Tesekkurler ferhat abi