Öncelikle selamun aleyküm
Tüfeğin keçede problem vardı servise gitti geldi ben hala problem olduğunu düşünüyorum yaklaşık 15-20 adımdan yağ tenekesini tek taraflı deliyor bu silahın standart gücü nedir normal mi ?
Şimdiden teşekkürler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Öncelikle selamun aleyküm
Tüfeğin keçede problem vardı servise gitti geldi ben hala problem olduğunu düşünüyorum yaklaşık 15-20 adımdan yağ tenekesini tek taraflı deliyor bu silahın standart gücü nedir normal mi ?
Şimdiden teşekkürler
Kesinlikle yağ tenekesini delip geçmesi lazım. mod 99 kullanıyorm 15 20 adımda felç ediyor tenekeyi
yağ tenekesinden kastın nedir dostum eğer 17 Lt lik teneke ise normal 5lt lik teneke ise anormal
Bende mod99 kuşlanıyorum bence dedikleriniz çok da anormal değil aslında cemal abi haklı 17 litrelik tenekeyi tek taraflı deler normaldir ... 30 metrelik uzaklıkta içine su koyulmuş normal 0.5 litrelik pet şişelerin bile birinciyi deler geçer pelet ikinciye girer kalır orada ..
Teneke bildiğimiz 5 litre abi
Sağolun bu arada
Kullandığın pellet nedir ?
Jsb 13,43 bir de krm ultra dome kullandığım pelletler bunlar abi
mod85 sniper silah orjinal ayarlarıyla 25 adımdan 5lt yağ tenekesini gelip geçmedi. pellet 15.89 jsb. bu şekilde zaten 650 ile zor atıyordur oda cok normal fazla bişey bekleme.
Sağolasınız hepiniz abi görüşleriniz için yalnız keçede bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum namlu kırıp elimle transfer deliğini kapatıyorum namluyu aşağı yukarı tam kurmadan hareket ettirdiğim de hiç hava hapsolmuyor yada bi miktar oluyor
Eğer ölçüler uygunsa elimde mod 90 var keçesi sağlam onu mod 95 e nakletmeyi planlıyorum
Bence yeni bir yay al ve tak.
Fabrikayı aradım parça temin edemiyorum ya fabrikaya tekrar gidecek ya da elimde bulunan keçeyi takıp idare edeceğim abi
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
Mod 95 o kadar güçsüz değildir. Fabrikaya ulaşamazsan mail gönder.
Öyle yapayım abi teşekkürler tavsiyeleriniz için