Merhaba
Norica Ban pellet satın aldım.Fakat forumda ağır pelletlerin yayı kırabileceginden bahsetmişler.Havalım Hatsan Mod 125 sizce sorun çıkarir mi?
Teşekkürler...
Norica Ban 5.5 21.45gr
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mod 125 için sorun çıkmaz magnum sınıfı bir tüfek olduğu için yayı güçlü anca orta veya düşük sınıf bir yaylıda muhakkak sorun çıkarır.
-
İşkillendiğim için sordum.Teşekkürler
-
Bugün norica ban 5.5 ı kullandım.İzlenimlerin şöyle:
*Namluya biraz zor giriyor.
*Oldukça ağır ve dayanıklı
*Tahrib gücü yuksek. Bir pellet turu. -
İsabet açısından nasıl
-
Uzun mesafelerde (60-70m) stabil gitmesede 30 40m de güzel sonuçlar gösteriyor.
-
Bence kısa mesafede bile cok düşme yapıyor. Mod 125 bunu atarken zorlanıyor bence ve diger pelletlere göre atışta daha belirgin tepiyor. Isabetli olmadıgını da düşünüyorum. Diger pelletlere göre çarptığı metal alanlarda daha fazla iz bıraksada deli iliği daha az.
-
Tahribat özellikleri kesinlikle beklediğimden az. Gamo hedef kutusuna 6-7 metreden mod 125 vortexle attığımda dümdüz oldular ve metalde kayda değer bir iz bırakmadılar.
-
Gördüğüm em kötü pellet norica ban.
Tasarımı yanlış bi defa.takla atması içten bile değil.
Tabi bu yorumum iki sene ömce gördüğüm ürünlerle alakalı değiştiyse bilemem -
Pelletlerin yukarıdaki görselden bir farkı yoktur.
-
İnce mehmet 25 grain solid i bir deneyin benim favorimdir . ben genelde kullanıyorum uzun Mesafede gayet memnunum birde hatsan torpedo pelet benim favorim .
-
25 gr biraz ağır bir pellet olduğu için uzun mesafede düşme yapmıyor mu?
Norica 21.45 gr olmasına rağmen uzun menzilde düşme yapiyorda. -
O pelletin dengesizliğindedir.
-
Gerçi bunu sormak bi hata yaşınız ve envanterinizdeki havalılara bakınca gözü kapalı almalıyım k.b abi yarın solidden alacağım.Ayrıca şu yeni yerli pellettende sipariş vermeyi düşünüyorum.Onun hakkindada görüşlerinizi yazarsaniz sevinirim.
Tesekkurler -
Aslında benim mod125de deneyimim 90 metre civarında ince memo jsb ye oranla 70 cm pro magnum ve hunter a nazaran 1 metre ts22 ye göre 40 cm civarında dikey formatta düşme yapıyor. Ancak jsb o mesafede 30 - 40 cm çapında bir araziyi tararken hunter, promagnum ve ts22 60-70 cm gibi bir alanı taramakta . ve paraşüt tipi peletler yanal rüzgarlardan çok etkilenmektedirler. ince memo
O mesafede 10 cm çapı tarar ve yanal rüzgarlardan çok daha az etkilenmekte. Eğer u,un mesaje atılacaksa kesinlikle solid -
Üstadım, peki tahribat amaçlı atılacaksa tercih hangisinden yana olmalıdır?
-
Tavsiyenize uyup yarın ince mehmet 25 gr alacağım.Tavsiyen için teşekkür ederim abi ;).Senide takip eden hayranlarından ım 35 m sen 1 tl grupman yaptığın aklıma geldikçe mod 125 e bir şans daha veriyorum zabdetmek çok zor bi havalı ama anlaşcaz
-
Est. İyi idi o grupman 40 adımda fena değildi. Sonrada yılanlarla uğraşmıştım güzel bir gündü
25 grainde zorlanırsan yanına torpedo da al çok güzel bir pellettir. Hatsan torpedo kesin ban dan daha çok seveceksin. Pek çok arkadaş 16 grainin üzerine sıcak bakmaz ama şunuda unutmamak lazım mod 125 in 6.35 ile 5.5 arasında yay keçe farkı yok 6.35 de peletler zaten 25 grainden başlıyor. Bence dene derim. -
Abi yarın almaya gideceğim sen bana aklındaki uygun fiyata isabetli pelletlerden yazarsan hepsinden 1er kutu alırım.Çok yardımcı olursun.Bu arada dürbünü kaynatacagim o derece üstünde durmuyor.Anakarada 3 tane av bayii gezdim hic birisinde dampa ayak olmadigi soylendi .onun görevini görecek bir şey bulabilir miyim?örnek tek parca ayak is görür mu?
-
Kaynatmak derken ???
Dürbünü nasıl bağlıyorsun bir anlatırmısın öyle geri dönüşümü olmayan işlere girme bence -