Ben hatsan torpedo ve ince memet solid 25 ten çok memnunum. Başkasınıda almıyorum en azından pelletin ne yapacağını biliyorum.
Norica Ban 5.5 21.45gr
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kaynatmakdan kastım dürbün üstünde durmuyor 3-4 atışta ileri geri oynuyor 1000 civarında atış yaptım şuan azalsa da hala dürbünden randuman alamadım.Ögrenciyim ve bi gelir kaynağım yok.Okul harçlıgımdan ne arttırırsam :).Dampa ayakda benim için yüksek bir mevla.Bu konuda da yardımcı olursan sevinirim abi.
-
Yarın pro hunter memo ve torpedo alacagım
-
Dampa bulamadıysan 22mm kısa ayak bak . tek parca bağlayacaksan kızak takımını ve tüfekteki yatakları yağdan arındır.bağlarken altına sıvısilikon sür öyle bağla arka taraf stopere değsin iyice vidaları sık bir gün bekle
Dürbünü takmadan ayağın denk gelen noktalarına lastik sar onuda öyle bağla oynama yapmaz -
Coook tesekkur ederim abi
-
Çok hızlı düşünülmüş bir proje, ihtiyaç sahiplerine yardımcı olması ümidi ile
tek parça ayağın altındaki tüfeğe oturan oyuğun taban yüzeyinin kenarlarına boylamasına birbirine paralel iki kanal açacaksın.. bir o-ringin sığacağı genişlikte..
bunun için ince taşlı bir spral, yada ayak alüminyum olduğu için, bir keski ve çekiç ile tıklayarak açabilirsin bu kanalı..sonra gerekirse eğe ile düzeltirsin..
bu kanalın her iki ucunda 3-4 mm kalınlığında birer fatura bırakırsan, o-ring ayağın altından kayıp dışarı çıkamaz böylece..iki adet büyük boy ve açtığın kanalın genişliğinde o-ring alacaksın, o-ringin yarısından fazlası gömülmesi iyi olur, çünkü yukarıdan baskı şeklinde sıkmıyoruz ya ayakları, o yüzden, ayakla tüfek arasında çok fazla boşluk kalmamış olur böylece.. bu yüzden kanalın derinliğini buna göre açmalısın..
o-rinlerin bir ucunu keseceksin, yani tek parça düz bir şey olacak böylece elinde.. dediğim gibi bu iki parçayı tek parça ayağa boylamasına yerleştir..
sonra çok düzgün bir şekilde yukarıdan baskı uygulamaya devam ederken ayağın civatalarını sıkarak ayağı tüfeğe sabitle..elinde, hem darbeleri emen, hemde o-ringin elastik yapısı sayesinde tüfek üzerinden kaymasını engelleyen bir ayağın olmuş olacak
kolay gelsin,
-
Ya da bu picatiny mount'tan alıp tüfeğinin üzerine sabitleyeceksin.Ondan sonra üzerine dürbünü çok daha sağlam tutan dilediğin şekilde tek parça bir ayak monte edebilirsin.
-