Takım Üyelerimiz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • kaan beni unutmuşsun takıma eklemeyi

at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

• ben nasıl kaçırdım ya yakacıktaki buluşmayı .çok üzüldüm gerçekten

at 44 tactical optima 4x30 bushell dürbün hatsan pompa.......kral slug pompalı (red dot).........kral safari magum 5.5

• İstanbul çok büyük bir şehir olmasına rağmen atış yapıla bilinecek mekanlar çok kısıtlı malesef havalı tüfek poligonu yok durum böyle olunca herkez kafasına göre bir mekan bulmaya çalışıyor bu seferde ya kolukkuvetleri piknikciler ormancılar köylüler hep engel teşkil ediyor malesef böyle dağınık bir topluluk olunca da malesef bir birliktelik yakalamak pek mümkün olmuyor sorun çok bu işi çozmek te kolay değil bir birliktelik yakalamak şart samimi olarak soylüyorum bizim takıma son bir yıl içinde dahil olan bir arkadaşımız yok hatta bir kişiyi takımdan çıkartık sonunç olarak bir birliktelik yakalamak şart.

• Bir hususa değinmekte yarar var son bir yıl içinde bizim takıma katılım olmadı.derken öyle bir talepte gelmedi bizim kapımız bu işi seven ve gönül vermiş arkadaşlara açıktır. özellik ile FİELD TARGET meraklısı atıcı arkadaşlar ile takıma takviye yapmayı düşünüyoruz tabiki mevcut yapıya uyum sağlaya bilecek arkadaşlar ile .selamlar saygılar

• Bir hususa değinmekte yarar var son bir yıl içinde bizim takıma katılım olmadı.derken öyle bir talepte gelmedi bizim kapımız bu işi seven ve gönül vermiş arkadaşlara açıktır. özellik ile FİELD TARGET meraklısı atıcı arkadaşlar ile takıma takviye yapmayı düşünüyoruz tabiki mevcut yapıya uyum sağlaya bilecek arkadaşlar ile .selamlar saygılar

Ft için heyecan duyan pek çok arkadaş var yeni yüzler ve yetenekler takımınıza katılırsa bu sporun gelişimi için sizlerin tecrübelerinden faydalanabilirler..

Biz belirli bir konsept üzerinden yürümeme kararı aldık benchrest,flip target,tahribat atışları,hareketli hedefler vs gibi geniş yelpazede etkinlikler planlıyoruz..

Saygılar

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara

• en doğrusunu yaparsınız hobimizin tek bir Müsabaka çeşidine endekslenmeye doğru gitmesi beni düşündürüyor oysaki yapılacak pek çok şey var ve hepside güzel ft de benchrest te , flip target ta tahribat atışlarıda hatta benchrestinde ötesinde uzun mesafe tahribat atışlarıda vsvsbizim hobimizin güzel yanları kasmamak lazım

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm
    Quantum A1168 20 ga 61 cm

Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j
    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j
    striker edge carbine .22 26j
    strker edge .22 28j
    alfamax carbine .22 16j
    junior xl .22 16j
    mod45 .177 8j
    mod25 supertact .22
    mod25 supercharger .177

Zoraki hp-01 FT .177

Retay troy 100x .177 16 j
    Retay troy 100x carbine .177 16 j
    Kral Alttan kurma carbine .177
    Kral Alttan kurma .177-.22
    Kral AI-145 ahşap carbine .177 cal

• Arkadaşlar geçen yazdan bu yana İstanbul'un çeşitli bölgelerinde atış alanı arıyorum, maalesef bir yer bulmuş değiliz. Takım olarak Reşadiye atış alanını kullanmamız için Bahadır beyle görüşmelerimiz devam ediyor. Umut ediyorum ki bu görüşmeler olumlu sonuçlansın.

Takımımıza ismini yazdıran arkadaşlarla tanışıp kimin takımımıza gireceğini kararlaştıracağız. Bu süreçte elimizdeki havalı tüfeklerin nasıl kullanılması gerektiğini bilen aklı başındaki herkesi takıma almaya çalışacağız.

• arkadaşlar benim bi önerim var.her hangi bir yerde olabilir atış için.ayda 1 olmak kaydıyla bi araba tutup şehir dışıda olabilir.bir nevi tur düzenleyebiliyiriz

• hatda bursadaki arkadaşlarımıza ziyarete giderek.büyük bir orginizasyon yapabiliriz

• hatda bursadaki arkadaşlarımıza ziyarete giderek.büyük bir orginizasyon yapabiliriz

Güzel Bursa'mızda atış alanı olarak sıkıntı çekeceğinizi hiç düşünmüyorum, Özellikle sevgili Metehan arkadaşımızın, benimde bir sefer gittiğim Demirtaş semtimizdeki eski çim kayağı tesisleri biçilmiş kaftan diyebilirim. Bol oksijeniyle, yeşiliyle, börtü böceğiyle bir yandan mangal yaparken bir yandan da nerdeyse 300 metreye varan mesafelere atış yapabilirsiniz.

• Takımlar ile ne tür müsabakalar yapılıyor, atıyoruz ama nasıl atıyoruz nereye ne atıyoruz hep kafamıza göre. Başkalarıyla karşılaştırma, varsa değişik disiplinleri şekilleri öğrenme gibi konular için takımlara mı katılmak gerekir acaba. Katılma şartları nedir ne yapmak gerekir, bilgi verirseniz memnun olurum

Orhan Tan TOKDEMİR

Kalanlar;
    Armsan Phenoma Carbo 12ga

Zoraki HP 01 Ultra 4.5mm
    Diana Mod 350 Magnum 5.5 :thumbup:
    Hatsan MOD 135 QE Vortex 5,5
    Hatsan MOD 125 sniper Wood 5,5

Gidenler;
    Diana MOD 54 AİR KİNG
    Mod 125 Sniper 6,35
    BT 65 SB ELİTE 22 cal

• Selamlar;

Edirnede ikamet etmeme rağmen yarı İstanbullu sayılırım :). Takımda banada yer vardır umarım.

Saygılar

• Herkese merhaba, FT dışı disiplinlerle alakalı olunması güzel olacak. Örn haraketli hedeflerle alakalı nasıl yarışmalar yapılıyor bilen var mı. Yani tüfekteki gibi havada uçan porseleni vurmaksa (yok artık) bayagı keyifli olacak:)

Orhan Tan TOKDEMİR

Kalanlar;
    Armsan Phenoma Carbo 12ga

Zoraki HP 01 Ultra 4.5mm
    Diana Mod 350 Magnum 5.5 :thumbup:
    Hatsan MOD 135 QE Vortex 5,5
    Hatsan MOD 125 sniper Wood 5,5

Gidenler;
    Diana MOD 54 AİR KİNG
    Mod 125 Sniper 6,35
    BT 65 SB ELİTE 22 cal

• Orhan abi aynı düşünceleri paylaşıyoruz Hüseyin abimde bu konuda yoğun çalışmalar yürütüyor nasip olursa kısa süre içerisinde hep birlikte bir araya gelerek beyin fırtınası yapıp istişarede bulunuruz..

Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun...Che Guevara