Merhabalar Arkadaşlar
Ben ve birkaç arkadaşım cumartesi öğleden sonra biryerlerde atışa gitmek istiyoruz bize katılmak isteyen olursa memnun olurum bu vesile ile tanışmış oluruz.
Muhtemelen daha once gittiğimiz yere gideceğiz sefaköy du yanlış hatırlamıyorsam.
Mesut
Takım Üyelerimiz
-
- Bosphorus Takımı
-
Paşabey -
31 Ağustos 2014 14:15
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bugun guzel keyifli bir gün gecirdik ve yorulduk.
Yaylılar bizi cok yordu.... Paşabey güzel haberler bekliyorum senden -
Abi haftaya nasip olursa beraberiz..
Abilerimi o yaylılardan kurtaracam
-
Siparişleri verelim...
-
Hocam nerede atış yapıyorsunuz?
Merhabalar Arkadaşlar
Ben ve birkaç arkadaşım cumartesi öğleden sonra biryerlerde atışa gitmek istiyoruz bize katılmak isteyen olursa memnun olurum bu vesile ile tanışmış oluruz.
Muhtemelen daha once gittiğimiz yere gideceğiz sefaköy du yanlış hatırlamıyorsam.
Mesut -
Aslında belirli bir yerimiz yok şu anda..Son 2 atış için Paşaköy'ü tercih ettik geçen sene bol bol Şile Sofular mevkiine gitmiştim..Mesut abinin atış yaptığı yer Paşaköy mesire alanı..
-
aboo çok uzakmış =)
-
Büyükcekmeceye evet uzak....
-
Gidip gelene kadar 1 yaş büyürüm abi
-
Büyükçekmece'ye yakın lokasyondaki ardaşlarımız ve abilerimiz bu konuda yardımcı olacaklardır..
Büyükçekmece'den Paşaköy'e geleceğime Ankara'ya giderim
İstanbul'un bir ucundan bir ucuna gitmek tam bir işkence trafik en önemli etken zira şaka bir yana İstanbul'da bir yerden bir yere gitmek şehirlerarası yolculuktan daha zor geliyor..
-
Arkadaşlar gurubun durumu ne oldu atışlara gidiyormusunuz.
-
Atışa gittiğim avlaklar..
-
Atışa gittiğim avlaklar..
bu resimdeki yerlerde atışı nasıl yapıyorsunuz yerleri mi var ?
-
Atışa uygun mahaller di 2015 de suani bilemiyorum. YOutube da gamo px107 test diye bir videom mevcut bu alanda çektiğim kirmizi bir şişe fotoğrafı goreceksiniz video da izlerseniz çevreyi az cok görmüş olursunuz orasi resimdeki 2 numara oluyor.
-
anladım çok teşekkürler bilgi için
-
Merhaba, herkese iyi bayramlar.
1 hafta önce havalı tüfek aldım falat atış yapacak alan da dost da bulamıyorum. Beylikdüzünde oturuyorum. Grubunuza katılmak isterim.
-