Diyeceklerimin bu konu ve bu yapılması planlanan yarışma ile alakası yok..
12 fpe olması lazım gelen bir kural.. ok. madem uluslararası arenada by gösterecekarkadaşlarımız olacak, elbette bu anlamda hazır olmaları gerekiyor..
ama burada, bu forumda bildiğim kadarı ile bu konuda sıkıntı var, ekipmanlar hazır değil ve belki çok uzun süre tam anlamıyla olmayacak
kaliteyi yükselttik tamam, ama ben halen derim ki, yine böyle büyük organizasyonlar olsun,
şu an imkanı olmayan ama bu hobiye aşık arkadaşlarımızda mevcut imkanları ile bu hazza ortak olsunlar.. Kimse uzaktan seyretmek zorunda kalmasın..
çok güçlü değil ama 12 fpe nin üzerinde kalan silahları ile yine bugüne kadar hazırlanan mevcut sistem devam etsin..
hedefler dendi mesela, aklıma gelen bir fikir, yarışmacılardan katılım içn cüz-i bir bedel alınabilir..
ama bu hobide olup, gerçek ft müsabakalarına adeta oyuncu hazırlar nitelikte bir alt takım gibi ara organizasyonlarda olsa güzel olur.
yoksa herkesten bir 4,5 mm müsabaka tüfeği almasını beklemek çok mantıklı olmaz herhalde..
zaman içersinde kendini geliştirdikçe, ve eğer artık tamam derse o kişi bütün imkanlarını zorlayıp müsabaka tüfeğinin en iyisini zaten kimsye haber vermeden alacaktır bile..
ve 12fpe sınırını ilk savunan yine o başlangıçta ft hedeflerine 12 fpe üzeri atışlar yapan kendisi olacaktır..
Tıpkı sizlerin dün yaşadıklarınız gibi,..
nasıl ki zaman içersinde kendinizi rast gele tüfeler ile geliştirdiniz.. ama bugün artık bu işin güçlü tüfekle ''bsr'' hocamın dediği gibi çok kolay olduğunu gördünüz ve hem keyif alamadınız, hem uluslar arası arenada yer ednimek istemeniz gibi..
Buraya yazıyorum ama konu elbette sadece sizlerle alakalı değil;
bu hobiye gönül vermiş ve bir takım oluşturmuş bu hobinin içindeki bütün topluluklara diyorum diyeceğimi..
kimsede yanlış anlamasın hemen