Peki 10 puanlık uzmanlık sorusu eldeki zorakiyi modifiye edip ft tüfeği haline getirsek yani dipcik filan takıp bu ft ye katılabilirmiyim kategori yönünden birsıkıntı olurmu
hocam isterseniz benım mpr yi ödünç verebilirim silah bulamazsanız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Peki 10 puanlık uzmanlık sorusu eldeki zorakiyi modifiye edip ft tüfeği haline getirsek yani dipcik filan takıp bu ft ye katılabilirmiyim kategori yönünden birsıkıntı olurmu
Cevap vermeye çalışıyorum fakat, onay gerektiğini söylüyor sistem.
Zorakiyle katılabilirsiniz.
Cevap vermeye çalışıyorum fakat, onay gerektiğini söylüyor sistem.
Zorakiyle katılabilirsiniz.
Valla çok teşekkür ederim bir icada gitdik bakalım malum yarışmanın heyecanı sardı.
Zorakiyi öğrendiğim çok iyi oldu rahatladım çok teşekkürler. Malum bir tane tüfeği gözden çıkarttım sünnet edecektim
12 fpe silahım olmamasına rağmen destek olmak için mutlaka yardıma gelirim. Zaten eminim Ankara Team bana silahlarından birini kullanmayı teklif de eder Katılacak ve katılmayı düşünen her yarışmacıya başarılar dilerim.
Murat HW 97 K ile katıl..
Bu yarışmada ilk kez kalabalık ve profesyonel bir yaylı klasmanı oluşacak gibi.
Onun konusu birhaftadir evde geçiyor . hanımla gelmeye geleceğizde 16 joule tüfek yok bende bir hanımın webleyi tutar bir de tüfanca zorakiler . tüfanca ile katılabiliyormuyuz. Olmazsa öylemesine bir gideriz bakalım
Abi aynı durum bizim evde de geçerli, gerçi daha hobiyle yeni tanışmış olmamıza rağmen nasıl ayarlasak da gitsek? en azından havayı solusak, 3-5 bir şey öğrensek diye planlar yapıyoruz
Bu hobi güzel ailecek yapınca dahada güzel oluyor. hanımı kızdırmazsan sıkıntı yok.
ben bu gün zoraki ile antremana başladım 10 metre 20 metre atışları yapıyorum dürbün yetmiyor ama adam gibi bir dürbün takacağım hanımda hafta sonundan itibaren başlayacak malum çocuklarla o ilgileniyor.
bu arada atraksiyon olsun diye olmazsa stoeger x5 e bakacağım ucuz yollu bulabilirsem ben yaylıda katılmak istiyorum ondan kastırdım . benim envanterdeki bebitolar ft için kaslı geliyorlar.
Bu yarışmada ilk kez kalabalık ve profesyonel bir yaylı klasmanı oluşacak gibi.
hocam valla güzel olacak yaylılarla
bu arada ciddi ciddi merak ettim, 12fpe sınırına takılmayan, yani yarışmaya katılacak tüfek-yarışmacı sayısı hakkında bir tahmin-bilgi varmı..
Sınırdan dolayı sanki katılım çok az olacak gibi..
bu arada ciddi ciddi merak ettim, 12fpe sınırına takılmayan, yani yarışmaya katılacak tüfek-yarışmacı sayısı hakkında bir tahmin-bilgi varmı..
Sınırdan dolayı sanki katılım çok az olacak gibi..
bunu 1 yıl önce düşünüyorduk ferhat abi ama zamanı değildi simdi tam zamanı yaylı ve 12 fpe tam yurt dısı ft kurallarına uygun cunku hedefler cok sıkıntı cıkartıyor kırılıyor dagılıyor vuruyorsun dusmuyor gereksiz tartısma cıkıyor bu rahat en iyisi
evet dediğin gibi karar isabetli bir karar, ama bu anlamda dönüşüm tam sağlanmadı diye düşünüyorum-görüyorum..
Çoğu arkadaşımın halen istediği tüfeği alamadığını biliyorum o yüzden dedim, katılımcı sayısı normalden az olacak galiba
Katilimci sayisi konusunda herhangi bir kaygimiz yok , yarismalar daha profesyonel bir hal aldigi icin ilk yarismada daha az sayida katilim olmasi bizim icin daha iyi olur diye düşünüyorum . Zira cok sayida katilimcinin oldugu bir yarismayi gerektigi gibi yürütememek , beklentileri karsilayamamak bizim icin daha kötü olur. Bu yarisma artilarimizi ve eksilerimizi görmemiz icin bize yol gösterici olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peki şimdi birkaç sorum daha var
1 kuralları okudum ona göre pcp kategorisinde, atp2 ve webley raider single la katılacağız ( hanımla beraber kabile olarak) bunda sorun yok
2 yaylı kategorisi farklımı olacak onu anlamadım . adana ft de yaylı pcp birlikte girmiştik.eğer öyleyse yaylıyada katılmak isteriz onun için bizim timden yardım alacağız yada bir şekilde bir operasyon düzenliyeceğiz.
3 levent bey zoraki ile katılabileceğimi söyledi peki bunun sınıfı hangisi olacak yaylımı pcp mi yaylıysa arayışımız biter yoksa pcp ye girerse almaya gerek yok.
Kafamız tam karıştı vesselam
Ayni kulvarlarda yarisilacak , ayni hedeflere atilacak , yayli aticisi genel klasmanda derece yaparsa hem genel klasmanda hemde yayli klasmaninda madalya alicak , sadece yayli klasmaninda derece yaparsa yayli madalyasi alacak . Zoraki pnomatik oldugu icin muhtemelen pcp kategorisine girecek , ama bu tartismaya acik bir konu , netlestirmek icin sagi solu biraz kurcalamak lazim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anladım pcp ile kulvara girip bitirip sonra tekrardan yaylı ile başlamak gerekecek.
Zoraki olayı karışık anladığım.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
Merhaba;
Aynı yarışmacı hem PCP hem de Yaylı ile yarışamıyor.. Bu bir mesafe tahmini ve atış oyunu, aynı kulvarı aynı gün içinde birden fazla koşmak oyunun adil işlemesini engelliyor, zaten zaman ve kurallar açısından da çok mümkün olan bir şey değil..
Anladım pcp ile kulvara girip bitirip sonra tekrardan yaylı ile başlamak gerekecek.
Zoraki olayı karışık anladığım.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler.
Sadece bir kategoride yarışabilirsiniz, Zorakiyle gelmek istiyorsanız, ilk gün toplantısında durumunu netleştiririz.
ozaman atp2 yi hazırlayayım daha doğru olacak .
zannedersem 5.5 600 fps olması gerekiyor. öyle okudum
Kayıt ve detaylı bilgi için aşağıdaki linki inceleyiniz.
TURKISH AIR RIFLE FT & BR SHOOTERS • Başlığı görüntüle - FTBRTURK ANKARA 2014 FT Şampiyonası
Murat HW 97 K ile katıl..
Osman Abi benim 97k .22 ve üzerinde FAC maccari yay var, yayı değiştirsem bile 12 FPE ile .22 atmak 24 metreye sıfırlasam 50 metrede takribi 20 cm düşme yapar. Yani bende o kabiliyet daha gelişmedi Dürbünüm zaten 35x sabit ve mildot yok, 1/8 klik olduğundan 100 lü sayılarda klik çevirmem gerekir.