Merhabalar ,
Evde rahatlıkla havali tabancayla atis yapmak istiyorum . (sekmemeli). Bana onerebiliceginiz neler var ? Hangi malzemelere atis yapabilirim ?
-Smith Wesson 327 trr8
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhabalar ,
Evde rahatlıkla havali tabancayla atis yapmak istiyorum . (sekmemeli). Bana onerebiliceginiz neler var ? Hangi malzemelere atis yapabilirim ?
-Smith Wesson 327 trr8
Gamo p900 öneririm abi.Ben hedef kagidinin arkasına yastik koyuyorum öyle atış yapıyorum.Mod 125 var bende arkasına sunta koyuyorum bazen delip suntaya saplanıyor
Bir ayakkabı kutusunun içine kot pantolon kumaşını katlayarak doldurun, en alta sunta gibi sert bir malzeme koyun. Yer kalırsa üzerine kırpılmış kumaş parçaları koyun. Kutunun üzerini koli bantı ile dolanın. Tabanca ile güvenle atış yapabilirsiniz. Sekmez ve binlerce pellet dayanır. Çok fazla ses de yapmaz. Şöyle bir video da var.
yalnız tabanca çok ses yapar eğer apartmandaysanız o iş yaş moderatör şart moderatör takılabilen bi tabanca edinin yoksa rahat atış olmaz
Merhabalar ,
Evde rahatlıkla havali tabancayla atis yapmak istiyorum . (sekmemeli). Bana onerebiliceginiz neler var ? Hangi malzemelere atis yapabilirim ?-Smith Wesson 327 trr8
Benim şahsi fikrim ev içinde çelik BB kullanmamak. Çelik BB sert zeminde yamulmadığı ve sektiği için tehlikeli olur. Diğer güvenlik önlemlerini aldıktan sonra pelet atan tabanca ile sadece yumuşak JSB gibi peletler kullanılmalı.
P900 igt kullanıyorum apartmanda falan sıkıntı olmaz sesi gayet makul fakat güç beklentin olmasın gücü çok az ama grupmanı güzel 7 mt. den sıfırlama atışlarını da ekliyorum solda toplanan grup ilk atışlar ve gamo pro magnum ile atış yaptım evin içinde
Evde atış yapmak tehlikeli özellikle mevcut silahınızla. Bb attığı için sekmesi durumunda size gelmese bile geldiği yere zarar verir duvarda iz yapar , ayna falan varsa çatlatır kırar. O nedenle bir zoraki edinirseniz 1. pompada evde rahatlıkla atış yaparsınız. Metal hedef kutusu da pahalı bir şey değil zaten.
P900 kapalı alanda atış yapmak için bence uygun.Gamo P900 IGT Sistem Havalı Kurma Tabanca 6 Metre Destekli Grupman
Gamo P900 IGT Sistem Havalı Kurma Tabanca 6 Metre Destekli Grupman
Şuan havali tabanca almayi dusunmiyorum ses önemli değil sadece sekmemesi için hedef tahtasi felan ariyorum
TheNightHawk a teşekkürler onun verdiği fikire benzer bisey yaptim
Bence de Zoraki tek pompa ile sesiz atış sağlıyor. 2 hafta oldu kimseden çıt yok
Evde atışın rakipsiz çözümü Zoraki. Wrangler moderatör ve moderatör adaptörüyle tavsiye ederim.
Ev içinde kullanılablecek en sessiz ve güvenli tabanca Zorakidir. Ultra modeli alıp moderatörle kullanın.
zoraki uygun fiyatıyla havalı camiasında f/p oranı en yüksek tabanca. Lakin bu moderatörü anlamıyorum. sesi kesiyor tamam ama şart bir şey mi ? Tam olarak ona karar veremiyorum. Fiyatlarını da bilmiyorum ama 50 liranın üzerinde ise bence gereksiz.
Ben de ilk aldığım zamanlar Gamo V3 ile evde atışlar yapmıştım. 2 adet ikea kataloğunu arka arkaya yapıştrırıp öyle atış yapmıştım. 4.5mm Kurşun bb kullanıyor benim tabanca ve vurduğu yerde yamulup kalıyor ya da orayda yere düşüyor. Kullandığım mühimmat Gamo Round Bola 4.5mm. Çelik BB istesem de kullanamıyorum namlu içi yivli olduğu için ve çelik kapalı alanda sekme yaptığı için kurşun bb iyi oldu. Yalnız bu kurşun bb'ler ile dışarıda pet şişe vs. delebilmesi 5-6 m altına düşmek gerekiyor.
TheNightHawk a teşekkürler onun verdiği fikire benzer bisey yaptim
Fikrimi beğendiğinize sevindim. Mutlaka kapalı ortamlarda ( aslında her zaman ) sekmelere karşı gözünüzü koruyucu gözlükle koruyun. Ben mesela bir zamanlar hedeften seken bir pellet ile kulağımı kanatmıştım. Gözüme gelse sonucu siz düşünün.
kapalı ortamda kesinlikle zoraki yi tavsiye ederim ki arkadalar da etmiş ucuna yasin arkadaşımızdan moderatörde aldım gece 9 - 10 - 12 -2 ne zaman uykum kaçarsa sessiz sedasız çalışabiliyorum.
birde at p2 oda iyi
ben hatsanın pelet catcher box ı var metal ondan aldım pislikte olmuyor sekmede işim bitince
Ben karton parcalarindan 3-4 tane kesip 2 parmak kalinlihindaki tahtaya bantladim kartonu delen mermi tahtaya carpip kaliyor
Tahtanın ebat ı nedir?Mod 125 suntayı deliyorda
Mod 125 de kullandim köyde kullanılmayan arabanin kapisini delmistik