Yagmur tatlı tatlı yagmakta ve field target yarismasina engel degil
ANKARA 2014 Field Target Türkiye Şampiyonası Ön Bilgilendirme
-
- A Takımı
-
Paşabey -
9 Eylül 2014 19:32
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Durum nasıl acaba ben ôzellikle yaylıları merak ediyorum.
-
arkadaşlar palet çapı önemlimi. mesela 5.5 at 44 le katılabilirmiyiz
-
Latif 5.5 cricketle katıldı
-
Latif 5.5 cricketle katıldı
latif abi cricket kullanmadı diye hatırlıyorum yetismediği içni air arms s510 kullandı 12 fpe düşürülmüş -
latif abi cricket kullanmadı diye hatırlıyorum yetismediği içni air arms s510 kullandı 12 fpe düşürülmüş
Evet, Lâtif kardeşimiz gücü ayarlanmış bir AA 510 ile katılmış,bende merak edip sordum kendisine.. -
Ben cricketle gideceğini biliyorum . listedede öyle kayıtlı gördüm .
Ama farketmez gene s510 veya cricket de olsa 5.5mm le katıldı. -
Bu gidişle Latif airarms a dönecek gibi zaten çok beğeniyordu AA yı
-
Bu gidişle Latif airarms a dönecek gibi zaten çok beğeniyordu AA yı
Latif'in şimdiki silahı KalibrGun 6.35 mm. ve kısa olduğu için onu tercih ediyor, yarışmada başka bir AA S510 kullanmış ve hatta tüfeği tam bilmediği için ilk 3-5 hedefi kaçırdığını sonrasında ayar tutturduğunu söyledi. Yinede alışkın olmadığı emanet silahla 3 ncu olmak çok büyük başarı. Latif'in modifiyeli, önceki yarışma silahı AA S510 5.5 mm. bende.. ;-)) -
Valla latif bu işi ciddiye alıyor ve çok disiplinli çalışıyor bizim takımın belkemiği bana da gel diye çok dedi Ankara için ama ben de hem hanım muhalefeti hemde alışmadığım silahla gitmek istemedim malum ben yaylıcı olduğum için sorun çıktı . yoksa pcp ile rahat katılırdım . artık yeni yarışmaya inşallah. Onda hem 5.5 hem 6.35 var diye biliyorum. Hatta son antremanda cricketi 12 fpe ye düşürdüğünü ve çok güzel olduğunu söylemişti. Ama demek yetiştiremedi tam olarak.
-
airforce condor alsak gücü düşürsek.12 kademeli güç ayarı var.sizce olurmu.yada.condorun kırmızı renkte olanları varya 4.5 onlarmı olsa.bu yarışmalar için ir tüfek düşünüyorumda.2500 tl geçmicek
-
Ben condoru bilmemde hw100 yada s510 iyi
-
airforce condor alsak gücü düşürsek.12 kademeli güç ayarı var.sizce olurmu.yada.condorun kırmızı renkte olanları varya 4.5 onlarmı olsa.bu yarışmalar için ir tüfek düşünüyorumda.2500 tl geçmicek
2500 tl ye gecmicek webrey raider 4.5 lara bak gücünü kısarsın veya aa s200 lere bak derim ama artık s200 üretilmiyor
-