Dün Ankara'da avfonide pellet bakarken ilgilenen abiden hem rws marka pelletlerin çok iyi olduğunu hemde saydığı bay ve bayan yaklaşık on tane çok önemli sporcumuzun ülkemizi çok iyi bir şekilde temsil ettiğini (bu pelletleri tercih ettiklerinden yola çıkarak anlattı) Türkiye'nin bu sporda dünya genelinde dördüncü sırada yer aldığını öğrendiğimde bu sporun ülkemizde yeni yeni gelişen bir spor olduğunu zannettiğim için oldukça şaşırdım. Oysa forumda bir çok yerde okuduğuma göre geçenlerde ilk defa yurt dışına sporcularımızın gittiği gibi şeyler okuduğumu hatırlıyorum yada eksik okumuşumdur belki de. Bu konuda bilgisi olan var mı, dünden beri çok merak ediyorum. Acaba başka bir klasman mı?
Türkiye'de havalı silah atıcılık sporu.
-
- Diğer
-
alioavci -
10 Eylül 2014 16:00
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Havalı silahlarda atıcılık ve okçulukta dünya klasmanında belli bir yerdeyiz . arkadaşların bahsettiği sadece field target klasmanı .
Ancak field target ta zaren olimpik bir sınıf değil. -
Size bahsedilen olimpik sınıf, özellikle tabanca dalında dünya rekorları sahibi olan Yusuf dikeç var, neredeyse aşılması imkasız demek çok iddialı olur ama öyle bir rekoru mevcut, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları birden fazla.
-
Evet bu isim de geçmişti beş on tane saydı bayanlar da vardı saydıklarının içinde. Demek bu düzenlenen yarışmalardan farklı o. Peki ne gibi farklar var o spor hangi federasyonca yapılıyor?
-
Size bahsedilen olimpik sınıf, özellikle tabanca dalında dünya rekorları sahibi olan Yusuf dikeç var, neredeyse aşılması imkasız demek çok iddialı olur ama öyle bir rekoru mevcut, dünya ve olimpiyat şampiyonlukları birden fazla.
Bizden geçti ama inşallah daha fazla arkadaşımız böyle başarılar alarak göğsümüzü kabartırlar.