Yeni basladigim hobiye Smith Wesson 327 Trr8 Aldim . 4.5 mm demir bilye ile cam sise kirmam mümkün mu. ?
Cam Sise Kirar Mi ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çelik bilyeler şişenini durumuna göre ya kırar yada deler:D genelde delip geçiyor:D
-
Aman sekmesinde
-
Cam vurma keyfi bi başka oluyor
-
Aman sekmesinde
dostum ne olursa olsun atışlarda koruyucu gözlük kullanalım -
Abi suana kadar hic arastirmadim ama koruyucu gozluk fiyati ne kadar
-
15 lirayada var 150 lirayada sanayi malzemesi satan yerlerde uygun fiyata bulabilirsin orada iş gözlüğü olarak geçiyor. 3m in gözlüğünü kullanıyorum 40 tl ye almıştım zannedersem
-
Acik arazide cam siseye atis yapacak arkadaslar lutfen dagilan
cam parcalari konusunda dikkatli olalim gezinen hayvanlara
zarar veriyor. -
Aynen arkadaşlar gecen sene köyde hayvanların su içtiği çeşme de kiranlara rastladik . görenleri uyaralim bizde bu kurallara uyalım
-
kaç metrede attıız en fazla
-
Hep tüfekle 15-20 metreden atiyorduk . (Hatsan Mod 125) ama tabancayla daha denemedim
-
Bilhassa çelik BB atan tabancalar ile kapalı alanda atış yaparken iyi korunma şart.Sert yüzeylerde inanılmaz yerlere sekebiliyor.Onun dışında ortlama çıkış hızına sahip bir Co2'li tabanca 20 metreden çok rahat soda şişesi kırıyor.
-
Yararli bilgi ve iyi bir konu oldu konu hem amacina ulasti hemde yeterince bilgi aldik yorum atan herkese teşekkürler
-
sw mpR8 modeli ile şişe kırıyorum, galiba sizinki de bunun komple metal olanı, co2 li bb silahları şişe kırar, çok uzaktan denemedim ama zaten fazla uzaktan şişeye nişan almak da zor olur, şişeler sonuçta bir şekilde tahrip oluyor ama bu tahribat bazen sadece delinme şeklinde oluyor, yani 4,5 bb ler aslında şişe patlatmak için zayıf kalıyor ama sonuçta yinede patlatıyor, ancak mermilerin çelik olması lazım, kurşun bb lerin hiçbiri şişe kırmaz, enazından komple kurşun olanları.
-
Yararli cevap teşekkürler bende 4,5 mm çelik bilye kullanıyorum