başka vuracak hayvan bulamamışlar mı.. ne biçim bir tanıtım videosuymuş bu böyle,.
Birde hayvanlar birinci ikinci atışta ölmüyorlar. Havalı silahla avın yasak olmasına bir kez daha hak verdim bu videodan sonra.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
başka vuracak hayvan bulamamışlar mı.. ne biçim bir tanıtım videosuymuş bu böyle,.
Birde hayvanlar birinci ikinci atışta ölmüyorlar. Havalı silahla avın yasak olmasına bir kez daha hak verdim bu videodan sonra.
Yazik gunah ya .boyle video mu cekilir . yazik gunah.
Vuruş şoku olmadığı için birde atıcı can alıcı noktayı denk getiremediğinden muhtemelen pelet hayvanı indiremiyor. Bu tarz avlarda 6.35 ve üzeri lazım 5.5 kafaya veya kalbe denk getiremezsen hafif kalır
tuhaf bu insanlar, seviniyorlar birde sanki 1 km. ötedeki geyiği vurmuş gibi..
burnunun dibinde kocaman hayvan, kümes hayvanı zaten, öylece duruyor garibim..
hangi mantıkla üstünde av oyunları oynarlar anlamış değilim..
tuhaf bu insanlar, seviniyorlar birde sanki 1 km. ötedeki geyiği vurmuş gibi..
burnunun dibinde kocaman hayvan, kümes hayvanı zaten, öylece duruyor garibim..
hangi mantıkla üstünde av oyunları oynarlar anlamış değilim..
''Bu silah (çok yakındaki) koca bir hindiyi (3 atışta) öldürebilecek güçtedir ve bir kadının isabetli(!) atabileceği kadar komforludur.'' reklamını parantez içindekileri görmezden gelmemizi isteyerek insanlara yapmaya çalışan bir mantıkla abi.
bu arada konuyu mahvettik galiba biraz.. ilk mesajı alıntılayım bari, konu normale dönsün..
Daha Çok GösterGercekten muhreşem bir güç barındırıyor bu tüfek.25 metrede ki bu gruplarda gerçekten cok sevindirici.hem isabetli ve stabil aynı zamanda 25-28 fpe aralıgındaki gücü ile dagı taşı inletir
şişe tuzbuz etme ve güçlü bir tugla parçalama videolarınıda yukluyorum.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.aynı zamanda size kurulmasını ve tepmesinide gösteren bir video çektim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.iyi seyirler...
Sorun yok Ferhat abim konudan faydalanmak isteyenler zaten ilk mesaja .videolara bakiyordur
Biz konumuza geri donebiliriz.hersey hobi icin
yanlız ben halen bu tüfeğin gücüne rağmen kurulmasındaki kolaylığa takıldım kaldım..
nasıl başarmışlar bunu acaba ?..
Namlu boyu biraz uzun manevela olarak düşünmek lazım e metehan faktörüde var
Benim amcaoğlu mod99u kurarken yerlerde yuvarlanmıştı dengesini kaybedip
iyiki mod 125 değilmiş
Namlu boyu biraz uzun manevela olarak düşünmek lazım e metehan faktörüde var
bende ilk Metehanın gücü sebebi ile kolay kuruluyor zannettim ama, şu avlanmaya çalışan hanım ablada çok kolay kurdu, namlu uzunluğu aklıma geldi ama..
yinede çok kolay kuruluyor. enteresan..
Benim amcaoğlu mod99u kurarken yerlerde yuvarlanmıştı dengesini kaybedip
O ablaya benim mod 125 6.35 vermek lazım
O videodaki ablanin tufegi daha kucuk pistona sahip bence.bu yuzden daha kolay kuruluyor.
Benim kullandigimda.biraz benim gucum ve birazda uzun namlu sayesinde kurulumu yag gibi yapmislar.tekrar tebrikler benjamini.nitro pistonu becerebilen suan ki tek marka bence.stoegeri ve hatsani arkada birakti benim gozumde.
Mod 99 kuramayan kardesime cok guldum :)))) hehehe
Normalde kurabiliyor pek zorlanmadan da yatarak atış yapıyordu kurmak için tam kalkmayınca dengesini kaybetti bi baktım yuvarlanıyor yerde bende çok gülmüştüm o haline
Sizin tüfek namlusuna bakınca daha rahat kurulur gibime geliyor mod99 a göre ve videolardan da anlaşılıyor zaten durum
Merhaba Metehan bey; tüfeğiniz çok hoş ve güçlü aynı zamanda çok rahat kuruluyor tam benim istediğim tarzda bir tüfek. Tüfeğin beğenmediğiniz bir yanı oldu mu? Cevaplarsanız sevinirim, saygılar
merhaba Ali bey,
çok güçlü .
kurması benim gücümdende kaynaklanabilir.ama mod 125ten daha kolay kuruluyor.
tek olumsuzlugu tepmesi biraz fazla.
isabeti güzel fakat bu fiyatlara Diana alınmalı...
Fiyatı amerikaya göre gerçekten biraz fazla Tepmesi fazla olduğu için amerikada scope eater lakabını almış. Diana'nın yanına almayı düşünüyorum, tipi çok hoşuma gitti. Sizce alsam pişman olurmuyum.
Yanina almaniza gerek yok.mod 54 alin olayi kapatin.