Arkadaşlar hepinize merhabalar,
Sipariş etmiş olduğum stoeger x20 suppressor combo havalı tüfeğin internetteki yorumlarında üzerinde gelen dürbün ve ayakların yetersiz olduğunu okudum. max 75m ve altında ciddi isabetli atışlar yapmak istiyorum. Kalibresi 5.5, internette biraz araştırma yaptıktan sonra bir dürbün,dampa ve dürbün sıfırlama lazeri beğendim. Dürbün sıfırlamak benim gibi sabırsız birisi için oldukça zor bir iş gerçekten işe yarar mı bilmiyorum ama sıfırlama aparatlarını alıp denemeye karar verdim. Ama her daim bilene danışmakta yarar var sizce seçtiğim ürünler nasıl? Ölçülerinde de tam anlamıyorum tüfeğime dürbün ve dampa uyum sağlar mı? Hangi dampayı seçersem x20 ile daha uyumlu olur yada dampa ayakları kaliteli kılan detaylar nelerdir.
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Dürbün: KANDAR 4-16X40AOE Optical Weaver Mil-dot Reticle Gun Sight Set for M4 / AR15 + More - Black - Free Shipping - DealExtreme
Dampa 1: KDL026 25.4mm Dual Aluminum Alloy Bracket Gun Rail Mount w/ Hex Wrench - Black - Free Shipping - DealExtreme
Dampa 2: Dual Aluminum Alloy Bracket Mount with Hex Wrench for M4A1 (25MM-Caliber) - Free Shipping - DealExtreme
Dampa 3: 25.4cm Aluminum Alloy Double Nail Conjoined Stents - Free Shipping - DealExtreme
Dampa 4: LDL005 Dual Aluminum Alloy Bracket Gun Mount - Black (25.4mm) - Free Shipping - DealExtreme
Sıfırlama Lazeri: Red Laser Bore Sight for .220~.500 Caliber - Black (3 x AG13) - Free Shipping - DealExtreme