Bagajımda duran ve uzun zamandır elleyemediğim hw97k tüfeğime iş yerinden bir arkadaşım bakmak istedi.Tüfeği ve kabiliyetlerini anlatınca bana olan sorusu "ya ne kadar isabetli olabilir ki ?" oldu bende oto parkta küçük bir kaçamak grup yaptım.40m civarı 1m eksik 1 metre fazla olabilir.full destekli fx 8,44 hawke sidewinder32 24xzoom.Tüfek yayı kendi modifikasyonuma tabidir.Stock değildir 12fpe gücünde atış yapar!
hw97k 40m kapalı alan grupman
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Eline sağlık Sinan, gülümsüyorum, sinirim bozuldu bu nedir yahu zımba deliği gibi.
-
Bir tane pelet mi gonderdin sinan abi helal olsun
-
valla işte bu kadar isabetli dedim arkadaşa Paslanmamışız.Ee fatih sezonu açalım artık.Ayrıca sanırımkapalı alanda bu mesafede yaptığım ilk ve in küçük grupman bu oldu.Kapalı alanda bu mesefelerde deneme şansım hiç olmamıştı.Rüzgar yoksa peletler aynı deliğe giriyor malesef
-
Her kurmada kaynağı / pozisyonu kaybettiğinizi düşünürsek mükemmel grupman, elinize sağlık.
-
Şahane grupman olmuş abi ellerine sağlık bu grupman dan sonra ağzı açık kalmıştır herhalde hemde ilgisi artmıştır.
-
tertemiz bir grupman olmuş, ellerinize sağlık
-
Yaylı olmasına rağmen pcp ayarında grupman olmuş, dahası 40 metrede ancak kaliteli pcp'ler bu kadar küçük grupmanlar çıkarabilir. Keşke bu kadar isabetli bir kombinasyon yakalamışken Ft'de değerlendirsen Sinan hocam.
-
Yasincim gelmeyi çok isterdim fakat henüz bir kaç aylık bir kızım var ve onu birakip gelmedim.güzel bir yarışma olmuş foto lardan takip ettim.Birdahakine artık
-
Gayet yakışıklı olmuş eline sağlık Sinan üstadım
-
Bir HW97 KT 5.5 mm kullanıcısı olarak bu tüfeğin atış kalitesini bizzat test ettiğim için bu atışlara hiç şaşırmadım. Bu tüfeğin atış stabilitesine hayran olmamak mümkün değildir. Güzel bir deneme olmuş,tebrikler.,
-
bende de kaşıntı tuttu bu diana mod 46 (carbine) yı toparladım onunla bayramda bir yükleneyim bakayım hedeflere
bakalım ne kadar grupmanı var.