Buda benim ilk mantar tabancam.:)
Gibie markasi
Garret modeli
82752 seri nolu
Made in spain
Full metal ve ahsap kabze
Hozoru kirik ve bozuk sistem calisiyor.
Metal rengiydi ama ben 3-4 sene ince spreyle boyadim.keske boyamasaydim kumlamacidan ricaedip cikarttiricam boyayi
MMM Mondial Mod.1938
-
Kerberos -
2 Ekim 2014 14:48
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sayın kerberos projede son durum nedir onarım tamamlandıktan sonra satmak isterseniz görüşelim
-
Sayın kerberos projede son durum nedir onarım tamamlandıktan sonra satmak isterseniz görüşelim
Boyası içi dışı her yer tamam. Topu döndüren parça yok. Orjinal parçayı görsem aradaki parçayı kendim ayarlayacağım. Anlayacağınız kenarda bekliyor. Ikinci olan çalışıyor. -
çalışanı satmayı düşünürmüsünüz
-
çalışanı satmayı düşünürmüsünüz
Maalesef düşünmüyorum.
-
Kapsül tabancasının eksik parçasını (Tetik içindeki parça ve yay) sonunda Ebay'de buldum. Fakat Türkiye'ye göndermiyorlar. Yakında Amerika'ya gidecek / gelecek var mı?
-
Kapsül tabancasının eksik parçasını (Tetik içindeki parça ve yay) sonunda Ebay'de buldum. Fakat Türkiye'ye göndermiyorlar. Yakında Amerika'ya gidecek / gelecek var mı?
goo.gl/O75z6g
linkteki görseldeki tetiğin gerçek boyuna oranından içerdeki parçanın yaklaşık ölçüleri çıkmazmı..
görünürdeki bi uç kısmı iş yapıyor galiba, birde içerden yay bu uca baskı yapıyor..elinizdeki tetikte bu parçanın çalışacağı boşluğun ölçüsü bellidir aslında, ölçebilirsiniz.. boyunuda görselden çıkartabilirseniz, yada deneme yanılma ile..
olay tamamdır bence..
-
Mondial için parçayı aldım. Onun işi bitmek üzere.
Az önce koleksiyona dahil ettiğim italyan malı Vanguard .22 kalibre revolver'ı sizlerle paylaşıyorum. Mekaniğinde hiç bir sıkıntı yok. Çalışma prensibi olarak sadece double action çalışıyor, ve tetiği inanılmaz derecede sert.
-
.22lr sanırım bunları nereden buluyosunuz küçük kalibreli revolver bulamıyorum bi türlü bulursamda veledog buluyorum onlarında mermisi mke de yok
-
.22lr sanırım bunları nereden buluyosunuz küçük kalibreli revolver bulamıyorum bi türlü bulursamda veledog buluyorum onlarında mermisi mke de yok
Bunlar .22 cal diye geçiyor fakat 6mm boş kapsül atıyor. Yani eski kurusıkılar
-
Eski kuru sıkı kapsülleri şimdi barutlu çivi tabancalarında kullanılıyor, tabancalar 6 mm di
Bunlar 6, 8 mm küçük bir modifiye ile bu kapsüller tabancalarda kullanılır. -
Eski kuru sıkı kapsülleri şimdi barutlu çivi tabancalarında kullanılıyor, tabancalar 6 mm di
Bunlar 6, 8 mm küçük bir modifiye ile bu kapsüller tabancalarda kullanılır.
Bu kapsüllerde en kuvvetlisi hangi renk? Yeşil Sarı Kırmızı Siyah
-
ozaman 6mm flobert namlusu açıkmı yoksa sıradan kurusıkı flobertmı?
-
Modifiyeye gerek yok normal 6mm flobert mermi satılıyor bazı bayilerde silahı satmak isterseniz talibim satmak istemezseniz mermi konusunda size yardımcı olurum
-
Bu kapsüllerde en kuvvetlisi hangi renk? Yeşil Sarı Kırmızı Siyah
Tedarikcimiz en kuvvetlisinin kırmızı olduğunu söylemişti bizde hep
Onu kullandık , diğer renkleri denemedim.3 cm lik pullu çelik çiviyi hazır betona tamamen çakabiliyor.
-
ozaman 6mm flobert namlusu açıkmı yoksa sıradan kurusıkı flobertmı?
1970 yılında italyan malı bir flobert im vardı namlu kapalıydı
Çıkış ,namlu üzerine doğru takriben 35 derecelik bir kanal açılmış
Alev bu kanaldan çıkıyordu. -
1970 yılında italyan malı bir flobert im vardı namlu kapalıydıÇıkış ,namlu üzerine doğru takriben 35 derecelik bir kanal açılmış
Alev bu kanaldan çıkıyordu.ilki tarif ettiğiniz gibi diğerinin namlusu direk açık
-
siyahlar için sert zemin, kırmızlar için orta zemin diye bir ifade kullanmışlar bu sitede..
-
aldıracaksınız şimdi bütün kapsülleri, başımıza iş alacağız sonra
-
Ferhat hocam;
mantıkende renk koyulaştıkca kuvvetde koyulaşır siyahın daha kuvvetli
Olması doğrudur, kırmızıyı sorunsuz kullandığımızdan arayış içine
Girmedik , bende Hıltı dx 450 var 90 lı yıllarda kullanmıştım hala elimde. -