kırmızıda sağlam bir güçtür dediğin gibi.. yoksa kolay değil o çiviyi o zemine birkerede çakmak..
MMM Mondial Mod.1938
-
Kerberos -
2 Ekim 2014 14:48
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elimde 6 kutu Red Hit marka 6.8x11mm kapsül var. Bir heves aldım ama uyması mümkün değil. Yani 600 kapsül
-
Elimde 6 kutu Red Hit marka 6.8x11mm kapsül var. Bir heves aldım ama uyması mümkün değil. Yani 600 kapsül
uydurursun sen..
-
uydurursun sen..
Uydurmasına uydurulur ama o kadar pay yok maalesef. Şu an iki yuva arası 1.60mm pay var.
-
çok incelecek öyleyse..
-
çok incelecek öyleyse..
Yanlarda kartuş yokken patlatır arayı..
-
Red hit in cr 9 modeli 25 cal diye geçiyor , diğeri 27 cal
Cr 9 daha uygun olabilirmi? -
Red hit in cr 9 modeli 25 cal diye geçiyor , diğeri 27 cal
Cr 9 daha uygun olabilirmi?
Bugün temiz temiz işgörenden .22 cal kartuş sipariş ettim. Kesip kırpmadan olacak inşallah..
-
Sayın air dream 6mm kartuş bulurum size eğer isterseniz namlusu açık olan için özelden görüşelim
-
Sayın air dream 6mm kartuş bulurum size eğer isterseniz namlusu açık olan için özelden görüşelim
İlk mesajımda işgörende flobertin 6mm kapsüllerinin olduğundan bahsetmiştim, bu özel bir bilgi değil. Şu an elime üç kutu flobert kapsül ulaştı. Çivi makinelerinin kapsüllerine bakma sebebim daha uzun (barut miktarı 3 kat fazla olduğu için ses de fazla) olmalarıydı. Daha önce de size kibarca tabancaları satmayı düşünmediğimi söyledim. Ama siz ısrarla özelden de soruyorsunuz. Eğer bir gün satmayı düşünürsem Airgunpazar'da görüp alabilirsiniz.
Çivi makinesinin kapsülleri (6.8mm) ile flobertin (6mm) kapsüllerini görebilmeniz için yan yana fotoğrafladım. Soldaki (Kafaları kırmızı çivi tabancasının kapsülü) 11mm sağdaki (flobert) 5mm yüksekliğinde.
-
oldukça fark varmış ikisi arasında, şu çivilerin kapsülller uysaymış, korkunç bir şey olabilirmiş orjinallerine nazaran
-
Hocam bu silahın bir özelliği varmı yani faal çalışan bir silahın ortalama maddi değeri ne kadar
-