Pazar sabahtan buluşalım diyorum kimler gelmek ister sarnıç atış alanı bizleri bekler
12.10.2014 sezon açılış buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ne güzel oluyordur böyle, buluşmalar, sohbet v.s.. şimdiden keyifli atışlar..
ama 14. ay olsa güzel olurmuş 14.14.2014
-
Günaydın az sonra serhadi abi ile atış alanına geçeceğiz gelmek isteyen hobidaşlarımızı bekleriz
-
Pazar günü yapmış olduğumuz mini buluşmamızda serhad abi ve benim küçük oğlum bana eşlik etti.hep beraber tüfekler ve tabancalar ile bolca atış yaptık.alanımızı fotograflarda görüleceği üzere dikenler basmış en kısa zamanda temizlik ister.yokluğumuzu fırsat bilip alana moloz dökenler hakkındaki düşüncelerimi buraya yazmak istemiyorum ki ne düşündüğümü siz az çok tahmin etmişsinizdir.uzun lafın kısası güzel bir gündü yazdan çıkıp kendimize zaman ayırmanın verdiği dayanılmaz hafiflikle alandan ayrıldık.okuyan ve yorum yapan tüm hobidaşlara sevgiler saygılar
-
En kisa zamanda buluşalım.gelemedigit için çok üzüldüm. SevGiler...
-
Sizin oğlan maşallah şimdiden yetişiyor. Bizimkisinde tık yok yahu istese Dianaları verecem . oralı bile değil.
Neyse emeklilikte memlekete geçeceğim o zaman bende dahil olabilirim sizin buluşmalara -
Oooooo, Minik Hakan fena atıcıdır, zorakiyle 10 metreden fişeklerin anasını ağlatır...
evet güzel bir etkinlik olmuş ama bizler de bir toparlansak iyi olacak artık, ipe un serdik sıcak mıcak derken yayıldık iyice,
yeni ft hedeflerimizi deneme ve mini bir yarışma yapma zamanı gelmedi mi Ozanım -
Hedefler kız gibi duruyor.terlemë zamanları geldi.☺
-
aman hocam kız mız terleme filan dikkatli olmak lazım
aşka maşka geliriz -
Off ya farkında olmadan baya müstehcen nor mesaj atmisim
-
Yok yok iyi olmuş