Affınıza sığınıyorum bu silah türkiyede yok galiba
http://www.hatsan.com.tr/en_torpedo_150_sniper.html
hatsan mod 150 sniper modeli evet [sniper]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Galiba yok ve hatta daha önce katalogda da görmemiştim,.
-
Vay yavruya bak
Yahu bu hatsan hepmi ele çalışır.
Bizide gör hatsannnnn
"Bir arada benim tabancayı gönder lütfen 2 ay oldu be" -
valla 1 senedir burdayım her konuyu ayrıntılarına kadar inceledim ilk kez konu açmak istedim affınıza sığınıyorum üstadlarım. şuan pcp tüfekler üzerine bir proje üzerine çalııyorum siz büyüklerimden yardım bekliyorum. İzmirdeki üstadlarım sizlerle tanışmak isterim.
-
"Bir arada benim tabancayı gönder lütfen 2 ay oldu be"
halen gelmedi mi..
-
İzmirdeki üstadlarım sizlerle tanışmak isterim.
hayırlısı olsun..
Mustafa Ekiz ile tanışma vaktiniz gelmiş o zaman. -
İnşallah eğer Mustafa abimiz bize değerli vaktini ayırabilirse kendisiyle tanışmayı çok isterim.
-
halen gelmedi mi..
Gelmedi neyazık ki kayıp oldu galiba -
Gelmedi neyazık ki kayıp oldu galibabiraz sıkıştır bence vakti gelmiş, yenisinimi gönderirler ne yaparlar artık..
-
Valla yarın arayacağım
-
Hatsan ahşap kundaklara da ayarlı yanaklık yapmalı ve bilindik modellerin sniperını çıkarmaktan vazgeçmeli yeni-özgün modeller çıkarmalı.
-
bu modelin satışına henüz başlanmadı.. her an çıkadabilir, yılbaşından sonraya da kalabilir..
-
Yusuf bey satışa çıkarsa bunu sizden alabilirim
-
Önce yurdışına gönderip orada test ettiriyorlar galiba Arızalı çıkanlarıda iç piyasaya sürüyorlar diye düşünüyorum.
-
evet stoklara girmiş bulunmaltadır:D
Hatsan Torpedo 150 Sniper Havalı Tüfek : HAVALI SİLAHLAR : : gungorav.com.tr -
Yusuf bey satışa çıkarsa bunu sizden alabilirim
hocam hafta sonu geldi ürün şuan satışa hazır, .22 cal. mevcuttur..
-
Tamam ben bakim yarın ona
-
fiyatı abartı
-
Evet çok fiyat çekmişler.