Diana mod 52 için bu dürbünü almayı düşünüyorum arkadaşlar, bir önceki dürbün (nikko muydu neydi ikinci el almıştım) dağıldı ben de attım. 2500 küsur atış yaptı tüfek, tepme sertliği kalmamıştır diye düşünüyorum..
Mod 52 ye göre sağlam bir dürbün arıyorum..
-
bluemai -
11 Kasım 2014 13:48
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Dürbün yaylıda kullanıma uygun gibi görünüyor. Ama dampa ayak olmadan bu da dağılır.
Dampa ayak kullanmıyorsanız öncelikli olarak dampa edinmenizi öneririm. -
Diana marka dürbünler nasıldır acaba? Elimdeki de bir Diana mod 52, Tüfek gerçek bir canavar, tahribatı süper, dolayısıyla takacağımız dürbün de aynı kalitede olmak zorunda.
-
Diana'nın orijinal dürbünleri silahınız için daha uygun. Link te ki dürbün büyük av lar için üretilmiş.
-
Diana'nın orijinal dürbünleri silahınız için daha uygun. Link te ki dürbün büyük av lar için üretilmiş.
Bende dianaların dampaya gerek kalmadan kullanilabilen oldukça sağlam olduklarını okumuştum.dampasız kullanmak kafanıza yatarsa dampa+dürbün yerine 400tl civarına diana vardı diye hatırlıyorum.
-
Sizin ilacınız bulabilirseniz eger Dİana 4X32 Magnum plus durbun olucaktır...
-
bende de diana mod 54 var.avdoğa ile mailleştim 3-9x40 bulseye diana dürbünü ve diana special magnum ayağı önerdiler.isterseniz bir görüşün.bu ayaklar kendinden stoperli yani dürbün kanalındaki deliklere ayaktaki vidalarla sabitliyorsunuz.