zorakiyi kurup kapagini tam kapatmak uzereyken kendisi patliyor.(tetik dusurunce olmasi gereken olay)tetik cok hafif oldugunda da oluyo normalde.tetigi kontrol ettim,agirligini arttirdim ama duzelmedi.bi sey sikismis olabilir diye baktim bi sey goremedim.sebebi ne olabilir.ne yapmaliyim.
ZORAKİ kendiliginden patliyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kabzede 2 ayar vidası var diğerini deneyin bir de. şimdi tam hatırlamıyorum kullanma kılavuzunda açıklaması vardı.
-
tetik agirligi,dusme mesafesi denedim yine olmadi.tamamen sokmeye mi calissam tabancayi ?
-
garantisi sürüyor mu bilmiyorum ama bence hiç açmadan aynen paket yapıp servise
-
garantisi sürmese de servise gönderin en fazla bir hafta ayrı kalırsınız. Fatura varsa kargo parası da vermezsiniz. Garanti ile ilgili sorun olmuyor sürsün sürmesin tamir edilip gönderiliyor. Atak Silah bu konuda çok iyi.
-
sökmeyin paketleyip gönderin dağıtırsanız toparlayamaya bilirsiniz. üstelik bu başka noktalardada hasar oluşturabilir hem servis süresi hemde ücreti artar.
-
abilerim sagolun cevap icin.tam da sokmek icin kollari sivamistim.servise yollayim o zaman ben.
-
aman dur gönder servise kafan rahat olsun mekaniği yaylılardan oldukça farklı
-
servise yolladim. kargo konusunda soyle bi durum varmis:
kargonun biri sizden biri atak armstan.yollarken alici odemeli yollarsaniz onlarda size yollarken alici odemeli yolluyorlarmis.
herkese sorunsuz,kazasiz atislar diliyorum. -
Evet mükemmel hizmet, garantisi olmasa bile kargoyu da yarı yarıya paylaşıyorlar. Tamire zaten ücret almıyorlar. Ha ciddi bi parça arızalı olur onun bedelini belki isteyebilirler ama cüzi rakamlara işinizi görüyorlar. Zoraki baştacı.
-
geçmiş olsun atak arms kaliteli ürünler üretiyor hem yerli hemde garanti konusunda sıkıntı yok daha ne olsun birde zoraki tarzında max 3-4 pompa ile yüksek hızlar vebilien tüfek üretse havada kaparım halen bekliyoruz
-
Valla bekliyoruz . şöyle 1. Pompa 600 , 2. Pompa 800 , 3 pompa 1000 yapsa of ne güzrl olur.
-
piyasada pcplerin satışı durur muhtemelen
-
zorakiyi yolladiktan 2 hafta sonra tamirini yapip,(ben bisey yazmadim ama sag kabza cok soyulmustu onuda degistirmisler) karsi odemeli olarak yollamislar.
benim icin oplam maliyet:7,5 tl
kazanci ise saglam zorakim ve mutluluk.
Allah razi olsun forumdaki abilerim,Atak arms ve calisanlari.