250 tanesi ortalama 10 TL olan gruptan bahsediyorum. Rocket, PBA serisi vs.. kategori dışı. 5.5mm ve 4.5mm 'lerde sizce tahribat ve isabet açısından en iyi pelleti hangisidir?
Pro Match
Pro Magnum
Pro Hunter
Expander
TS-22
TS-10
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
250 tanesi ortalama 10 TL olan gruptan bahsediyorum. Rocket, PBA serisi vs.. kategori dışı. 5.5mm ve 4.5mm 'lerde sizce tahribat ve isabet açısından en iyi pelleti hangisidir?
Pro Match
Pro Magnum
Pro Hunter
Expander
TS-22
TS-10
Expander 4.5 kısa mesafe yani tabancalarda kullanıyorum,ben memnunum iyiler.
Pelet'te su iyi su kotu demek zor , secimi silah yapar
Sekilleri farkli oldugundan kullanim amacida farkli oluyor,
Kisaca soyle Pro magnum , Uzun mesafe icin,
Pro magnum ,delicilik ve tahribat Pro match kisa mesafe kagit hedef gibi,
Ts 10 ve 22 agir gramajlidir .
Duzeltiyorum, Uzun mesafe Pro Hunter.
Ts 10 ve 22 daha çok canlı hedef de yeteri kadar şok elde etmek için kullanılabilir. Şahsen ben mod125 4.5 ve 5.5 olanda bunları bazen kullanıyorum ts22 de bir kutu hariç kullandıklarımdan gayet memnunum iyi cardın haklıyorlar.
TS 22 5,5 mm bence gamonun en isabetli pelleti diyebilirim..
gamo peletler umumiyetle yaylı silahlar için imal edilmiş ve orta seviye isabet sağlıyorlar. PCP lerde bu kadar bile muvaffakiyete ulaşamıyorlar. Zannedersem hız arttıkça, isabetleri düşüyor.
Enteresan bir şekilde Gamo Pro Match 'i benim AT 44 baya sevdi. JSB exact jumbo heavy tabi ki en iyi pellet ve gerçekten isabetli ama malumunuz bir kutusu 20 lira. Gamo Pro Match 10 lira bile değil ve namluya çok güzel oturuyor. Yiv seti güzel yiyor. İsabeti hiç de kötü değil. Belki yumuşak ve düz uçlu olduğu için penetrasyonu çok iyi olmayabilir ama tahribatı güzel bence. İşin ucunda jsb ye ucuz alternatif bulma derdi var yani
En iyi peleti prohunter fakat gamo peleti namluma sokturtmam.sokanada mani olurum cevremde
Capakli ve Pis pelet namluyu cok cabuk kirletiyor...isabeti olumsuz etkiler.
Ben expander'den memnun kaldım. Yalnız Metehan'ın dediği gibi çapak olayı çok var gamo'da ki bu durum pba ve rocket'te de var. Bir Jsb kalitesi yok. Jsb 500'lük exact Jumbo rs 28 liraya almıştım işgörenden ve gerçekten çapaksız ve yuvaya tam oturuyor. Gamo'larda biraz sertçe bastırmak istiyor genelde.
Sifir capak stabil cap olcusu,
4,5 ,500 ad 10 tl
Gamo match , Kirmizi siyah kutulu
İsabeti cok sasirtici.
Jsb exact jumbo tek geçerim, tüfeğe görede gramej tercihi ile mükemmel.......Ayrıca 500 luk 30 tl fiyatı performansına göre gayet iyi.
Sifir capak stabil cap olcusu,
4,5 ,500 ad 10 tl
Gamo match , Kirmizi siyah kutulu
İsabeti cok sasirtici.
Bu şekil kapaklı gamoların methini duymuştum. Ama bunları nerede bulabiliriz? Ya da siz nereden alıyorsunuz?
İstanbul tahtakalede bir bayiden aliyorum
Sayet bulamazsaniz adresini bana yazin hediyem olarak kargolayim
kesinlikle denenmesi gereken bir pelet.
Ben 4,5 kullaniyorum 5,5 capta bulunuyor.
Şu pellet en iyisi veya şu pellet çok iyi derken kullanılan silahıda belirtirsek faydalı olur. Malum pelletin isabeti silahtan silaha değişiyor.
Bahsetigim peleti su silahlarda kullandim,
Zoraki
Kral
Crosman 2100
Crosman 760 modlu
Crosman 357 modlu
Gamo p 900
Hatsan Super charger
Eser 2001
kesinlikle denenmesi gereken bir pelet.Ben 4,5 kullaniyorum 5,5 capta bulunuyor.
Çok teşekkür ederim ilginize. Tahtakaleyi çok severim. İstanbul'a yolum düşer nasıl olsa, o zaman sizinle bağlantı kurup adres ve/veya yol tarif isterim.
kesinlikle denenmesi gereken bir pelet.Ben 4,5 kullaniyorum 5,5 capta bulunuyor.
bu teklifiniz ayrıca takdire şayan..tebrik ederim hocam, teşekkürler..
bu teklifiniz ayrıca takdire şayan..tebrik ederim hocam, teşekkürler..
Aynen. Çok teşekkür ederim ilginize. Şu an bolca pellet var elimde zaten atışa çıkma durumlarım da azaldı, teklifinize çok teşekkür ederim forumun kalitesi ve forumdaşların dostluğu her zaman belli oluyor.
Sinanali59 ve valibey kardesim ben ayri ayri tesekkur eder,
her zaman beklerim.
Saglicakla kaliniz.