Sayın Korth bayinin ismini vermeniz mümkünmü, yarın o tarafta olucam alıp denemek isterim.
Gamo'nun en iyi pelleti sizce hangisi ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sn hamilo adres soyle,
canbaba av , kuru kahveci mehmet efendi den
unkapani istikametine 50 m kadar ilerleyince sol
kosede goreceksiniz , o civarda tek dir.Esen kalin.
-
Çok teşekkür söylediğiniz yeri biliyorum,daha önce oradan alış veriş etmedim devamlı mercan yokuşuna çıkıyordum.
İyi akşamlar. -
Sn hamilo adres soyle,
canbaba av , kuru kahveci mehmet efendi den
unkapani istikametine 50 m kadar ilerleyince sol
kosede goreceksiniz , o civarda tek dir.Esen kalin.
Teşekkürler, adresi kopyaladım ben de
-
Yıllarca GAMO yaylı ve GAMO Pelletlerin her çeşidini (5.5 mm) kullanan biri olarak çok net olarak yazabileceğim şudur; En isabetli GAMO Pellet: EXPANDER , En istikrarsız GAMO Pellet : TS-22 , Metal Yüzeyi En iyi Delen Pellet: GAMO Rocket idi. Resmi koyulan ön kısmı düz pelletler 20-30 metreye kadar gayet iyi iken mesafeyi artırmanızla beraber sıkıntı olmaya başlıyor. (Kullandığım silah GAMO CFX ROYAL 5.5 mm. idi)
-
en iyi gamo pellet henüz yapılmamış olandır
-
-
Hani derler ya ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' işte 10 TL ye 250 adet saçmayı bu kalitede üreten başka bir marka olmadığı için Kim ne derse desin, ben gamo ya şapka çıkartırım. at44 ümde gamo pro hunter ve pro magnum ile 70- 80 metre denemelerimde bir çok güzel isabetli atışlar yapabiliyorum. tabiki JSB daha iyi. fiyat/perfromans olarak gamo çok iyi.. aynı fiyattaki diger saçmalara bakın krm, victory vb. berbat kalitede..
-
Arkadaşlar sitenin konularıyla bağlantılı değil ama geçenlerde bir spin kamış aldım ve bu işlerdede daha çok yeniyim.Kamış elime ulaştı ancak çok ince ve en güçlü atarlardan biri olduğunu gördüm.Alınmış alınmıştır ama kullanan arkadaşlarımız varsa yorumlarını bekliyorum.(shakespeare ugly stik lite tiger 270 cm)Deniz için at çekte kullanmayı düşünüyorum.Bu kamışla kaç kg kadar balık çekerim, atışları nasıl gibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
Valla expander kullandm at44 De 100 metrede sasma olmuyodu dahada arabamda bulunduruorum
-
Mod 99 ve at 44 de gamo pro mağnum da çok iyi sonuçlar aldım. Pro hunter uzun mesafelerde sapma yapıyordu ama daha hızlı.
-
mod 125 vortex te prohunter ile 30m ve 40 metrede çok iyi sonuçlar aldım.
-
Yokluk zamanlarında sadece hunter yazan modeli vardı eskiden 500 lük teneke kutuda 5.5mm lik. Kapağı vidalı değil de geçme olan. Aslında 4.5 da da fena değildir. Plinking için fiyat performans olarak iyidir.
-