beretta f92 usa ordusunun resmi silahıydı ama sürekli parça kırdığı için h&k nın yeni bir modeliyle değiştirdiler. sorunlu bi silah gümüşay ise kime sorsam problem çıkarır diyor demekki başka bi silah alacağız bu arada evrakların hepsi tamam parayı denkleştirip iyi bi şey almak için bekliyorum. çok zor bir bürokrasisi yok. sağlıklı her kez alabilir ve parası olan.
357 magnum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bulundurma ruhsatıyla alacaksın herhalde. Artık poligon için vs. yol izni vermediklerini duydum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum.
-
Bütçenden bahsedersen bir silah önerebilirim sana. Mesela ben olsam tipi kayık olmasına rağmen H&K P7M13 alırdım çok üstün bir silah, şu anda kullandığım H&K USP den de çok memnunum. Yerli silahları taşıma için tavsiye edemeyeceğim , kaplama işçilikleri dayanıklı değil. Bulundurma için sarsılmaz'ın silahları güzel cz75 klonu silahlar. Ama bir de S&W 945 Performance Center Edition var ki değme özel üretim bir silah ama MKE 'nin fiyat politikası sağolsun diyorum ...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
P7M13 e takmış vaziyetteyim bu aralarSmith&Wesson 945 PC
[Resim Engellendi: http://www.silahsitesi.com/uploaddir/201151364298.jpg]
-
sarsılmazın cm 9 unu düşünüyorum yada k2 , bilmiyorum alacağım gün de karar verebilirim.
-
beraber gidelim
-
olur abi neden olmasın
-