merhabalar;
yapmıs oldugumuz envanter cekımı herkes tarafından cok begenıldı ve hatta neden takvım olarak bunu duzenlemıyorsunuz seklınde bır onerıde geldı; bunun uzerıne hazırlamıs oldugumuz takvım ı sızlerlede paylasmak ısterım.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
merhabalar;
yapmıs oldugumuz envanter cekımı herkes tarafından cok begenıldı ve hatta neden takvım olarak bunu duzenlemıyorsunuz seklınde bır onerıde geldı; bunun uzerıne hazırlamıs oldugumuz takvım ı sızlerlede paylasmak ısterım.
Çok güzel çalışma olmuş, elinize sağlık. Benim fikrim Ağustos ile Eylül genel çizgiyi (netlik, kadraj ve tema olarak) bozmuş.
BAŞARILI ÇALIŞMA ELİNİZE SAĞLIK BU TAKVİMİ MASAMIZDA GÖRME ŞANSIMIZ OLUR İNŞALLAH
Güzel olmuş, eline sağlık. 2015 Hayırlı uğurlu ve bol atışlı olsun.
çok güzel olmuş
fotoğraflar şahane ama takvim tırt .
arkadşlar süper yapmışsınız yine
Elinize sağlık. Duvarda gerçeğini görsem çok sevinirdim.
basılmış olsaydıda alıp duvarımıza assaydık varmıdır bir çalışma gerçi ilk ayı yarıladık ama
merhabalar;
bu calısmayı ben yaptım, dileyen cıktı alıp kullanabılsın dıye tum hobıdaslarımıza mal olsun dıye...
vallah ben çıktısını alıp kullanacam
bilgi için teşekkür ederim
Çok güzel olmuş bence:............ bence her bir ay için bir marka ve markaya ait ayın günlerinede yaylı, pcp, pistol ne varsa eklenip bir takvim yapılabilir....
Bence yerli tüfeklerimizdende olmalıydı
Ellerize sağlık çok güzel olmuş