Merhaba arkadaşlar..
Bugün itibari ile, forumdan çok değerli bir arkadaşım olan sayın Xiphias (Mehmet Bey) 'ın yoğun ısrarları sonucu, (hiç istememiştim oysa ) kıramadım kendisini..
an itibari ile Diana mod 52 superior emanet olarak bende..
Tüfeği ilk aldığımda açıkçası bu kadarını beklemiyordum, öncelikle o yandaki levye uzaktan bana çok itici geliiyordu, ancak hiçte öyle değil, tüfeğe ayrı bir hava katmış
Bu anlamda çekinceleri olanlar varsa, hiç kafaya takmasınlar bence gayet şık..
Kundaktan bahsetmeye gerek yok herhalde, işçiliği ve görünümü ve dengesi mükemmel.. Çok şık, diyecek tek bir kelime yok bence..
Hafta sonu uzun zamandır atış yapmak için ayarlayamadığım şu fırsatı kesin oluşturacağım galiba bu sefer..
Bu arada, tüfek yoldayken Aksu'dan jsb exact jumbo 15,89 ve spoton 16 grain tedarik ettim,.. bakalım nasıl sonuçlar verecek..
Aklıma geldikçe yazıyorum
Ağırlığı ilk başta ürkütücü gibi geliyordu, ancak bu ağırlık meğer onu ne denli dengeli kılıyormuş onu farkettim..
Sonra,kurma kolunu-levyeyi kilitleyen bir kaç kademeli bir güvenlik mekanizması var gördüğüm kadarı ile, çok anormal bir durum olmadığı müddetçe kaza çıkarma ihtimali oldukça düşük , başarılı bir mekanizma olduğu görünüyor, ama yinede güvenlik tedbirlerini elden bırakmaya gelmez elbette..
Sevdim yani, uzun lafın kısası..
Mehmet Bey'in kendisine buıradan bi kere daha teşekkür ediyorum, kendisinin son derece güzel bir insan olduğunu zaten biliyordum, ki tüfeğini kullanmam için bana ısrarla göndermeye çalışmasıda onun gönlünün ne denli zengin olduğunu gösteriyor.. ne diyeyim ki ,Allah razı olsun ondan..
Yarın öğleden sonra bi operasyon yapmak şart oldu, ayrıca şu 12 metrelik ev içi poligonuda hizmete açmanın vakti geldi herhalde.. gerçi mod 52'nin sesi komşuları fazlası ile rahatsız edecek gibi duruyor.. Zira gücü kuvveti yerinde bir tüfek..
hayırlısı bakalım,
bunlarda azıcık foto.. heyecandan neresini çekeceğimi bilemedim :))