Herkese merhaba,
İnternette zorakime pellet ararken denk geldim, Gamo yeni pelletler çıkarmış. Şekil itibari ile iyi görünüyor.
Fiyatları ise diğer gamo modellerine göre çok daha yüksek, deneyen ya da bilgisi olan var mı?
İyi forumlar..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Herkese merhaba,
İnternette zorakime pellet ararken denk geldim, Gamo yeni pelletler çıkarmış. Şekil itibari ile iyi görünüyor.
Fiyatları ise diğer gamo modellerine göre çok daha yüksek, deneyen ya da bilgisi olan var mı?
İyi forumlar..
YURT DIŞINDAN SİPARİŞ VERDİM GELDİĞİNDE RESİMLERLE PAYLAŞIRIM.
YURT DIŞINDAN SİPARİŞ VERDİM GELDİĞİNDE RESİMLERLE PAYLAŞIRIM.
Siparişi ne zaman verdiniz? Ülkemizdede şuan av bayi stoklarına girmiş vaziyette satışta:)
Bir hafta oldu sipariş vereli 2 haftaya gelir diye tahmin ediyorum.
Hangi siteden aldınız? Umarım gelir siparişiniz sıkıntı olmasın girişte filan. Mühimmat neticede.
buffalo pellet in 5.5 cal. neden çıkarmıyorsa gamo. kac kişi 4.5 kullanıyor ki ilginiç..
EVET MAALESEF PELLETLER GÜMRÜKTE KALDI. ""ÜLKE GİRİŞİNE YASAK ÜRÜN TESPİT EDİLDİĞİNDEN GÖNDERİCİ ADRESİNE GERİ GÖNDERİLECEKTİR.""
Alpay hocam gamonun hangi saçmalarını istiyorsunuz?
Hocam bir sponsor olmadiniz foruma bizi yad ellere muhtac ediyorsunuz.5.5 Leathal ve g- buffalo.
Alpay hocam gamonun hangi saçmalarını istiyorsunuz?
5.5 cal. buffalo ve Lethal getirebilirseniz memnun oluruz.
5.5 cal. buffalo ve Lethal getirebilirseniz memnun oluruz.
O pelletlerin 5,5 kalibresi yok malesef. http://www.gamo.com/portal/interna…txk/Lethal.html
Ithalatci firmaya daha cok cesit getirmeleri ricasinda bulunmuştum ancak ayni sacmalar gelmiş yine
Ithalatci firmaya daha cok cesit getirmeleri ricasinda bulunmuştum ancak ayni sacmalar gelmiş yine
Yeni şeyler için biz sizden, siz onlardan istek yapın, sonunda yeni şeyler gelecektir. Yoksa anlaşılan riski sevmiyorlar, sağlamcı zihniyet..