merhaba arkadaşlar gamo p900 IGT modelini alacağım. kararım kesin fakat tek bir noktada takıldım. sesi çok mudur? evden, sokağa sıkınca sorun olurmu? bir diğer sorum ise bunun raili 15mm imiş. fakat piyasada 11mm ve 22mm var. ben 22mm alıp sıcak silikonla tutturabilirmiyim? veya 11mm alıp geniş vida ile tutturulurmu? 15mm railli red dot yada aparatı var mıdır? şimdiden çok teşekkürler.
gamo p900 ses?
-
sariavo -
9 Aralık 2014 21:20
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
yaylı olanını kullandım igt olanının pek farklı olacağını zannetmem tavsiye etmiyorum tetiği dahi plastik içindeki pistonu bile plastikti malzeme kalitesi olarak iyi değil tetiği berbat sesi fazla değil ancak bence alınmaz bunun yerini zoraki hp 01 ultra alın paranız yetmezse forumdan 2. el alın
-
merhaba arkadaşlar konuyu açtığımdan beri uzun zaman oldu ve geçen gün zoraki hp 01 moderatörlü satın aldım toplamda 430tl ödedim ve kalibre tabanca olduğu için 4.5mm tercih ettim. sizce genel olarak nasıl bir seçim?
-
Güzel seçim. Zoraki gerçekten hakkını veren bir ürün 4,5 5,5 tercih meselesi ama benim seçimimde 4,5 oldu ve memnunum
-
Güzel seçim. Zoraki gerçekten hakkını veren bir ürün 4,5 5,5 tercih meselesi ama benim seçimimde 4,5 oldu ve memnunum
evet gerçekten beklediğimden güzel çıktı. en beğendiğim nokta sesdi. 20 metre ötedeki saç levhaya atıyorum. oraya pelletin çarpma sesi silahtan daha çok pişman olduğum bir nokta henüz yok. bu gün 8 pakette mermi aldım. rahat rahat inceleme yaparım. ebay adlı yurtdışı siteden de red dot siparişi verdim 16 dolardan. birkaç farklı nokta olabiliyor renk olarakta yeşil seçebiliyorsunuz. belki almak isteeyen arkadaşlar olur. birde ben bunu 16 dolardan aldım ama nedene 18 küsür dolar olmuş şimdi
http://www.ebay.com/itm/Hunting-Ta…utorefresh=true
tutacak olarakta bunu düşünüyorum ama pompaya çarparmı acaba?
http://www.ebay.com/itm/New-Polyme…=item5d579fd9c7