Merhaba ;
Diana markası bir idol peki neden pelletleri tercih edilmiyor ???
DİANA PELLETLER NEDEN TERCİH EDİLMİYOR
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok pahalı olmasının muhakkak bir etkisi vardır.
-
Diana tüfekler biraz sert peletleri seviyor galiba, yiv-set yapısından dolayı.. yoksa jsb gibi yumuşak peletler çok başarılı sonuçlar vermiyor..
bu diana peletlerde bu sebepler ile, sert bir yapıda üretilmiş olabilir ve aynı gerekçe ile diğer tüfeklerde yiv-set yapısından dolayı sert olan diana peletler başarılı olmayan sonuçlar verebilir-vermiştir , o yüzden olabilir..
diye düşünüyorum.. şu kısacık diana tecrübem ile
-
Valibey e katılıyorum. Yıllar önce üstatlar yazmış çizmişti. Diana namluları ya değişmeli (yivset yapısından dolayı) yada sert(alaşımlı) pellet kullanmalı diye.örnek gamo match gibi.
-
mesela dianın 177 kalibre 14 yada 15 gr pelleti var 177 kalibrede an ağır pellet bu lakin mesela yaylı tüfeklerin namlusuna oturmuyor en azından mod 125 sniper ın başka tüfeklere de olmuyormuş gamo filan yurtdışı forum sitesinde okumuştum
-
Bizim takimdan bir abimiz surekli diana pellet kullaniyor.cunku tufegi onu cok seviyor.
Bunu analiz edip dianayi secti remington yayli tufegine... -
bizim denediğimiz pellet bu link vermek yasak olabilir diye vermiyorum hilal avda mevcut diana hunter 4,5 mm 15,73 gr biz bu pelleti mod 125 sniper gamo cfx mod 99 atım yatağına oturtamadık zorlarsak ağzı bozulur diye korktuk siz oturtmuş olabilirsiniz.
-
Namludan namluya fark eder peletler... Sebebi bu
-
Peki diana mod 56 için pellet tavsiyesi alabilirmiyim ??
-
AA-Fx-Jsb 16-18 deneyin ....
-
Teşekkür ederim