biraz daha çalışmamız lazım herhalde
AA S510 50M grupman jsb 18.13 ve jsb 15.89 ile 10 ar atış
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrikler. Ben beğendim, iyi atışlar.
-
Tebrikler. Ben beğendim, iyi atışlar.
teşekkürler -
Merhaba Mehmet Bey Grupman şimdiye kadar benim yaptığım tüm grupmanlardan daha başarılı.
Zamanla daha iyisini yakalayacağınızdan eminim.
Başarılar dilerim. -
Merhaba Mehmet Bey Grupman şimdiye kadar benim yaptığım tüm grupmanlardan daha başarılı.
Zamanla daha iyisini yakalayacağınızdan eminim.
Başarılar dilerim.
teşekkürler murat bey tüfek iyi ben de daha iyi olacağım zamanla ha bu arada dürbün BSA -
Grupmanları beğenmiştim. Benden aldığınız Bsa ile yaptığınız için şimdi daha da beğendim.
Çoğu arkadaş biraz pahalı olması ve çok fazla kullanılmaması nedeniyle First Focal Plane dürbünlere öcü gözü ile bakıyorlar. Netlikleri, reticle yapıları, kullanım kolaylığı Vs. avantajları herkes tarfından anlaşılmaya başlandıkça yaygınlaşacaktır.
Mesala ben bundan sonra regülatörü olmayan bir silah almam üstüne de FFP özelliği olmayan bir dürbün takmam.
Bu kadar kesin konuşuyorum Bu iki faktörün önemini vurgulamak için.
Size hayırlı ve isabetli atışlar dilerim. -
Grupmanlar gerçekten başarılı. Tüfek hakkında detay verebilir misiniz? Regülatör var mı? Varsa kaç bara ayarlı ve kaç atış yaptırıyor? Yoksa hangi basınç aralığında yapıldı, scubaya bağlı mı yapıldı vs..
-
tüfekte regülatör var sanırım 115 bar ayarlı 40 civarı atış yaptırıyor
-
dükkanı kapatıp gidiyoruz beyler...
tebrıkler abi -
dükkanı kapatıp gidiyoruz beyler...
tebrıkler abi
teşekkürler -
Elinize saglik guzel olmus.hang bsa durbun kullanildi bu atislarda
-
Grupmaniniz 50 metreye göre çok güzel olmuş.Tebrik ederim.Nacizane bir tavsiye olarak grupmanlarınızı 5'erli atışlar halinde yaparsanız çok daha anlaşılır olur.Hem kendinizi de fazlasıyla geliştirirsiniz.Keyifli atışlar.
-
teşekkür ederim 5 li olanlarda var onlar daha dar alanda 1 krş çapında oldu ama yorumlara baktığımda 10 atış daha belirleyici olur gibi şeyler okuduğum için 10 lu olanı paylaştım
-
50 m 5 atışlık grupmanlar
-
Elinize saglik guzel olmus.hang bsa durbun kullanildi bu atislarda
murat beyden aldığım 4 14x44 ffp ile atmıştım -
50 Metreye göre gayet güzel grubman çıkartmışsın .
-
Mehmet Bey bence daha fazla calısmayın 10 atısta daha ne kadar kücük olabilir, ellerinize saglık tebrikler .100 metre atıslarını gormek isteriz ..
-
Tufek regulatorlu mu ?
Hey massallah tebrikler -
Mehmet Bey bence daha fazla calısmayın 10 atısta daha ne kadar kücük olabilir, ellerinize saglık tebrikler .100 metre atıslarını gormek isteriz ..
teşekkürler havalar çok bozdu düzelir düzelmez 75 ve 100 atışlarını deneyeceğim -
Tufek regulatorlu mu ?
Hey massallah tebrikler
teşekkürler silah regülatörlü
metehan sen bizden daha heveslisin ileriki zamanlarda ben senden çok iyi grupmanlar bekliyorum
sen daha taktırmadın regülatörü değilmi -