Merhaba arkadaşlar, zoraki ultra marka bir tabanca almak istiyorum. İzninizle birkaç soru sormak istiyorum. Sizce 4.5 mm mi 5.5 mu almalıyım, 4 pompada doğru mühimmatla etkili menzili nedir, Adanada bulabileceğim zorakiye uygun max. 200 TL lik tercihen long eye dürbün varmıdır, uzun menzil atışları için en uygun mühimmat nedir? Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Hangi Zorakiyi Almayılım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hedef atışı, atış talimi için ve özellikle evde atacağım derseniz 4.5 alın. Piknikte kırda bayırda şişelere kastım var diyenlere 5.5 iyi olabilir.
Forumda birçok konu var ve detaylı bilgiler mevcut, bakmanızda fayda var.
-
Adana da bulabilirsiniz . hilale bir sorun isterseniz
-
Zoraki Ultra 4.5 ve Evde kullanılacaksa WRANGLER Medoratör Dürbün ise Tasko Accurate 2-7X32 AOE ben kullanmadım yanlız tavsiye ediliyor doğrusu kullannan varsa deneyimlerini bilmek isterdim Yine dürbün Sniper 4x32 Compact Işıklı Tüfek Dürbünü (MilDot) (Bende var fena değil), Stoeger 4x32 Compact Işıklı dürbün dürbün var aynı katagoride zorakiye biraz büyük kalıyor sanırım ama optima 2X9X32 de kullanılıyor bildiğim kadarı ile
-
Bence dürbünle alacaksan mutlaka Long Eye Relief olmasına dikkat et. Aksi takdirde nişan alırken tabancaya gözünü dayaman gerekir ki bu da atışa uygun bir pozisyon değil. Malumun tabanca ile atışlarda kollar gergin durmalı. Eğer standart eye relief dürbünlerden alırsan dipçik de kullanmak zorundasın ki, Zoraki bence Zoraki olmaktan çıkıyor o zaman. Bunun dışında reddot ya da ACOG Sight kullanabilirsin.
-
Aslında şöyle bir durum var benim test ettiğim 20-30 metrede 1 litrelik pet şişeye 4X32 yetiyor. ancak ben gurupman yapacağım dediğinde 10 mt re üzeri 4X32 ile gurupman benim deneyimim randımanlı değil (başkası yapıyordur bilemem birazda atıcılığa kalmış) Gurupman işin içine girdiğinde 4x den daha fazla olsa iyi olur diye düşünüyorum dürbün faktörü önemli gibi geliyor
-
Dürbün değilde de reddot kullanmanı tavsiye ederim. tabancalar için hem kullanımı daha kolay hemde daha çok yakışıyor sanki. Ya da göz gez arpacık..