Arkadaşlar elimde 4.5 yaylı mod 125 var ve şu an serviste aklıma takılan şu silahı vortex pistone çevirmeli miyim yoksa yaylı kalsın mı vortex pistonda yaylıdaki gücü alabilirmiyim?Güç kaybı yaşarmıyım asıl sorum bu ?
vortex mi yaylı mı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben de 5.5 mod 85 sniper için aynı soruyu merak ediyorum
-
pistona geçtiler mi
-
Daha haber yok.Aramazsak yaylıda kalır galiba.
-
Okudugum yazilarda bazi kisilerin guc kaybi yasadigini duymustum hatta bi ingilizce videoda pistonluyu baya kotulemislerdi bence o kadar para verip pistonlu yaptirma yaylida kalsin yayin degisimi de ucuz zaten
-
ben yaylı alırım
-
izlediğim videolardan hatırladığım mevcut vortex aynı silahın yaylı haline kıyaslanırsa çok yakın, hatta aynı sonuçları veriyordu..
Diyeceğim o ki;
Şu vortex pistonun gücünü az daha düşürdülermi, bence tam kıvamında olacak..hem piston içindeki karşı direnç az daha azalacak, kayıplar v.s. daha uzun süre engellenecek..
ve bence daha stabil sonuçlar verecek.Mevcut hali ile; tahmin ediyorum ki.. vortex piston maksimum sınırlarına yakın çalışıyor, bütün sıkıntı bu bence ..
Bi öngörü sadece, ama denemeye değer diye düşünüyorum..
-
Yahu şu vortex işinemi girsek ne
-
kusura bakmayın ama buraya yzıyorum ama hatsan 105x torpedo nasıldır sizce?
-
İyibir tüfektir. İsabetli ve güçlüdür.
-
Yahu şu vortex işinemi girsek ne
girmediğimiz iş kalmadı Emir abi, projeler olmuş milyon tane ..
-
Aaaah birde para olsa fikirler geliyorda para olmayınca kedinin ciğerci dükkanına baktığı gibi kalıyoruz öylecene
-
Yay iyidir yay