satılacaksa vardır bi bildikleri, diğer konuyu unuttuk bile :))
Hatsan bt 65 .30cal (7.62mm) ve .35 cal (9mm)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hangi konu
-
Konu mu vardı Big bore istiyoruz duyun bizi
-
Hiç sıkıntısı olmaz.Olsun yapıcağım basit bireysel ithalat:)).Vallaha seviniriyorum.Forumda çok insan bigbore veya 70 fpe üstü tüfek istiyor.Ülkemizde satılanlar hep 4000 lira üstü.En azından iyi bir alternatif oldu.
-
-
Bçaptaki tüfeklerin ülkemizde satışı ile ilgili bir kısıtlama varmıdır
-
bunlar çıksın vallahi yetişen alır.almayan dona kalır.
-
Üretim yetiştiremezler bunlara Ama bizden önce Amerikan bebeleri alır bunları sincap avı için... Gerçi bununla geyik indirir onlar...
-
6 lı metal şarjör yapmışlar.
-
bunlar çıksın vallahi yetişen alır.almayan dona kalır.
Mustafa,
yıllar önce bir hava durumu sunucusu vardı, programdan almışlardı ertesi gün galiba; sen böyle yazınca o geldi aklıma şimdi :)) -
öte yandan bu adamın paylaştığı bütün hatsanlar yaylı ya da pcp farketmiyor muazzam isabetli, tamamen duygusal davrandığı için hiç güven vermiyor bu adam artık bana
-
Bu tüfeklerin çıkışıyla ilgili bilgisi olan varmıdır
-
Hatsanda çalışanlerla bir akrabağlığı yada arkadaşlığı olan
-
@AksuAv belki bizim için sorar Talep çok
-
buarada sayın Sertace torpedo 155 in hızından ve isabetliliğinden memnunmusunuz
-
@FALKONETTİ fiziksel olarak güçlüyseniz hızlı/menzili yüksek bir tüfek... Bence temelde av amaçlı tasarlanmış.. İsabet ne seviyede aradığınıza bağlı.. İsabet için Magnum yaylı tüfeklerden beklentiniz yüksek olmasın.
-
Hatsanı seviyorum ben yaa. hayallerim sonunda gerçek olacak galiba.
-
yorumunuz için teşekkür ederim sırada pcp var sonra olabilir ben av için düşünmüyorum ama 155 gibi bir tüfek ile münkün olduğunca uzak hedefe atabilmek
-
Av yasak zaten... Fakat Hatsan'ın global hedef kitlesi var. Yüksek gücü nedeniyle avın yasak olmadığı ülkelerde tutulan bir ürün.
-
namlu kalitesinden memnunmusunuz
-