Kısa bir aradan sonra merhaba, tüfeğimi satma kararım sırasında küçük bir operasyon geçirip evde bolca vakit bulup düşündükten sonra, kader demek ki tüfeğimden ayrılamadım. Bugün can sıkıntısından biraz kamuflaj bantla uğraşıp, birde şarjör denemem oldu ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz.
AT44 - 7,62 kamuflaj desen
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel olmuş Elinize sağlık.
-
Sene 2011 ortada bir bt 65 var(Benimki)
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bu arada eline sağlık.(Banada Berkman İzzet Abi yardım etmişti Camo Bant için tekrardan teşekkür ederim kendisine:D )
-
Elinize saglik.durbun nicin yukseltildi ? Garip duruyor bence.
Super olmus
-
Teşekkürler sağolun.
Metehan, aldığım dürbün ayağı uymadığından yükseltmek zorunda kaldım maalesef -
bant falan güzel de ,
bu 7,62'yi anlamadım ben ya, kinayemi var yoksa kalibremi o diyeceğim ama, ihtimalde veremiyorum :)) -
7.62x51 havasında
-
bant falan güzel de ,
bu 7,62'yi anlamadım ben ya, kinayemi var yoksa kalibremi o diyeceğim ama, ihtimalde veremiyorum :))teşekkürler abi, 7,62 olayı kalibreyi değiştireyim dedim ama ahşap şarjörle olmadı
-
Emrah yanlış anlama ama bu dürbünü neden yüksek monte ettin bu şekilde zor olmuyormu?
-
Emrah yanlış anlama ama bu dürbünü neden yüksek monte ettin bu şekilde zor olmuyormu?
Yok Murat abi niye yanlış anlayım, bu şekilde daha hiç kullanmadım ama zaten görsel olarak da bana hoş gelmedi, sebebi aldığım ayak 22mm ve 3 vida ile sabitleniyor vidalar tüfekteki oyuklara denk gelmediğinden olmadı. bende 11-22mm dönüştürücü ile taktım baya bir yükseldi -
Emrah bildiğim kadarıyla at 44 lerin hem 11 hem 22 mm kanalı vardır.İstersen buradan veya özelden resimlerini göndersen yardımcı olmaya çalışalım.
-
Teşekkürler abi , ayağın vidalarından bir tanesi oyuklara denk gelmediğinden 22mm kanalına olmuyor. temsili resim
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Emrah, eğer 2 tane vida tutabilyorsa sorun değil elindeki tüfek pcp yani 0 tepme ,kayma veya aşırı şekilde bir sarsma olmadığı için takabilirsin.
-
Deneyeceğim abi teşekkürler, malum havalar soğuk ve vakit yok atışa tüfeğin plastik kısmını sprey boya ile boyamayı düşünüyorum önümüzdeki günlerde. birde güç ayarı için alyanın boyunu nasıl uzatabilirim diye düşünüyorum.
-
Frezeye bakar abi o is.5 dk da cozerler
-
Aynen ya birini sok at abi.problem cozulmus olur
-
Frezeye bakar abi o is.5 dk da cozerler
Metehan evde biraz uğraşıyım diyorum -
Sen Murat abinin dedigini yap bence .cok daha basit.
1 civatayi sok tamamdir. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
wayyy bu aksam hep güzel şeyler görüyüruz arkadaşlar
-