evet sizce hangisi daha iyidir bence bam 50 özellikle fiyat konusunda sizce hangisi
webley raidermi yoksa bam 50 mi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
BAM lerden haber varmı yaaaa??? Ben Haziran gibi gelecek diye biliyordum yaa???
-
inşallah bende bekliyorum fiyatıda ucuz bence raiderin teklisi 500 tl pompası 350 tl
-
yeli malı yurdun malı herkez onu kullanmalı
yerli bir üretici olarak çinlilere acayip gıcığım var napiim dayanamıyorum -
yerli malında çinden farkı yok galiba özellikle hatsanın iç piyasaya verdiği mallara bakarsak niye kaliteli ürünler yurt dışına gidiyor anlamış değilim
-
hatsanın kalite kontrol anlayışı; sakat mı? kalsın yurdum insanına, sağlam mı? yolla elin gavuruna
ben bu kadar olur diyorum başkada bişey demiyorum nedir bu yahu, hatsan sanırım satış sonrası destek yönünü öne çıkarmak için AYIPLI mallarını bize sunuyor.
sonrada biz hatsana yolluyoruz çatlayan kundağı, yamulan namluyu, yalama olan vidayı, kırılan tetiği, vs. değiştirip yolluyorlar ücret talep etmeden, oh ne güzel, çok şahane sattıkları malın arkasında duruyorlar' Allah tan. -
sabredin hatsanda da önemli gelişmeler olacak ,nasertin hocanın dediği gibi sabret karakaçan yaz gelecek ot bitecek
-
sağda solda bamları başka bir fima getirecek diye duyumlar aldım haydi hayırlısı .. bizimkilerin işi çabuk tutması lazım gibime geliyor.
-
- Resmi Gönderi
sağda solda bamları başka bir fima getirecek diye duyumlar aldım haydi hayırlısı .. bizimkilerin işi çabuk tutması lazım gibime geliyor.
O sağda solda BAM ları getireceğiz diyenler hiç durmasın getirsinler,piyasa şenlensin,Hiç acelem yok,Katresu AŞ BAM için yola çıkmadı,Fakat unutulmasın,bu yapılmak istenen misafir kaldığın evin eşyasını çalmaktan başka bir şey değildir.
-
; kim neyi getirirse getirsin bizim isteklerimize katresudan başkası cevap verebileceğini sanmıyorum
-
YENİ BAŞLIK AÇACAKTIM VAZGEÇTİM Mustafa bey Feinwerkbau nun model 600 ününde replikasını yapmış BAM bu ürün dikkatinizi çekermi ?(müsabaka silahı sınıfında )
LİNK http://www.xisicousa.com/em611.html