Pyramydair.com 2014'ün en çok satanlarını belirlemiş. Yaylılar geçen yılki gibi yine çoğunlukta. X20 Suppressor üçüncü, Hatsan Mod95 sekizinci olmuş. İlk defa bu yıl sıralamaya bir Hatsan girmiş.
2014 Yılının En Çok Satanları
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Satışları belirli segmentlere gruplamak lazım. PCP - Yaylı, fiyat segmenti vb... Yoksa bu tip sıralamalar çok hatalı sonuç verir.
Hatsan USA düzgün pazarlama teknikleri kullanıyor. Bir ara BT, Galatian alana yanında bedava striker junior verdiler. Vortex'in ardından yaylılarda da satışları arttı. 2015 yılında shot show'un ardından big bore silahları da ABD pazarına sürecekler. Seneye ilk onda belki de 2 3 Hatsan göreceğiz..
Bu arada 1. sırada bir PCP Benjamin Marauder var ABD satış fiyatı AT44'den daha ucuz... Türkiye satış fiyatı 2500 TL görünüyor Dua edelim de Hatsan iç pazardan çekilmesin
-
Benjamin marauder sanirim 3-4 senedir 1. Oluyor.
Bizim piyasada fiyatından dolayi tutunamadi. Normal sartlarda issbet atis sayisi ve en önemlisi sessizliği mükemmel bir tüfek. -
6 numara kalbimde 1 numara oldu.Ama ss nedir ya ses gelcek attımı rimfire halt etmiş:D
-
Benjamin Marauder bence gerçekten güzel tüfek. Görünüş olarak estetik açıdan beğeniyorum.
-
Bu PCP hastalığı herhalde sadece bizde var. Amerikalılar pistonlularla gayet mutlu görünüyor.
-
En pahalı yaylıyıda kullandım ama pcpnin tadını vermiyor:)
-
Bunlarda diğerleri, tabancalar ve saçmalar.
-
Benjamin Marauder'u görsel olarak bende çok beğeniyorum.