Bu konuya tek kelime kafi ''SÜPER''
AA s410 F CLASSİC Regülatörüne kavuştuktan sonrası...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu konuya tek kelime kafi ''SÜPER''
bencede öyle oldu mustafa +AA= harika sonuç -
eyvallah Murat abi
-
yaklaşık 80 atış.kesinlikle tam bir ft tüfeği.daha önce 5.5 olanını kullanmıştım ama bu 4.5 bambaşka oldu.7000 liralık steyrler bile orjinalinde regülatörlü olmasına rağmen bukadar stabil değil.yaklaşık 14 fps farkla ile çalışıyorlar.bu tüfeğe reg. taktıktan sonra sizlerinde gördüğü gibi sadece 3 atış var stabilite dışı olan.onlarda muhtemelen pellet hatasıdır diye tahmin ediyorum.çünkü seçmeden dizdim şarjöre.Allah sahibine bağışlasın diyelim.
Eline sağlık, harika iş çıkarmışsın. -
teşekkür ederim
-
Regüle olarak bu kadar stabil ve atış adedine sahip bir AirArms görmedim ustasının eline sağlık süper olmuş...
-
saolasın Ali
-
senin regületör bundan çok daha iyilerini yapar mustafam. ahh bu havalar bir izin verse de bide video çeksek. 100 bara ayarlı airamrs sl410 4.5 cal ile 50-60 kusur atış yapıyorum. yaklaşık olarak 10.35 grains 905-911 arasında atıyor. bu atışların içinde illahki 2-5 kere üst üste ayni rakamların üst üste geldiği veya en fazla ayalarında 2 fps oynuyor. 2 fps oynadığı zaman bile Allah Allah mermide sorun vardı herhalde diyorum(etek, ağırlık farkı vs. neden yine ayni atmadı diyorum. kulağa hayal gibi geliyor ama görmeden inanamazsın. videosunu inşallah bir gün forumlarda yayınlayacağım. ellerine kollarına sağlık. regülatör saat gibi çalışıyor...
-
senin regületör bundan çok daha iyilerini yapar mustafam. ahh bu havalar bir izin verse de bide video çeksek. 100 bara ayarlı airamrs sl410 4.5 cal ile 50-60 kusur atış yapıyorum. yaklaşık olarak 10.35 grains 905-911 arasında atıyor. bu atışların içinde illahki 2-5 kere üst üste ayni rakamların üst üste geldiği veya en fazla ayalarında 2 fps oynuyor. 2 fps oynadığı zaman bile Allah Allah mermide sorun vardı herhalde diyorum(etek, ağırlık farkı vs. neden yine ayni atmadı diyorum. kulağa hayal gibi geliyor ama görmeden inanamazsın. videosunu inşallah bir gün forumlarda yayınlayacağım. ellerine kollarına sağlık. regülatör saat gibi çalışıyor...
saolasın Ali abi,bukadar memnunsan ne mutlu bana -
sizi gidi aa'cılar.. :))
-
sizi gidi aa'cılar.. :))
AA lobisi yine iş başında
-
mustafa gerçekten harika sonuçbu eline saglık burada tüfek küflencek atışagelmi yorsun ist la kolaygelsin aşarıların dayımolsun saglıcaklakal
-
Teşekkürler Adem abim saolasın.
-
İnşallah benim AA510 içinde regülatör uygulaması yaparız.
-
İnşallah benim AA510 içinde regülatör uygulaması yaparız.
elimden geleni yaparım -
Mustafa abim çok hassas Maşşallah
-
Mustafa abim çok hassas Maşşallah
başka yolu yok Metehan,0.005 candır -
Ne kadar hassas O kadar Mükemmel .
Senin tarzında bu abi -
'ağır devirde tam yol ileri' benim tarzım bu.bide 'uyursan ölürsün' var en sevdiğim
-
Ben mustafa hocama aa 510 reguletor taktirdim..cok memnunum..mustafa hocamin yaptigini daha hatsan yapamadi...
-