Bildiğim kadarı ile ince mehmette 42 grain bulletler var.Başka bildiğiniz 40 grain üstü pellet var mı?. Birde ince mehmettin telefon numarası gerekli daha önceden forumda army arkadaşımız vardı bayadır aktif olmuyor.
6.35mm için en ağır pellet?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İnce mehmet 42 grain üretimini durdurdu mu?
-
Benim elimde de 5 kutu kaldı. Bugün Sanalpazar üzerinden Yasin'den 20 kutu aldım, stok için.
Hilal Av'da görünüyor. Aksu Av'ın Sanalpazar hesabında da görünüyor. Yasin'de 1 lira daha ucuz, kutusu 13 lira.
-
Ülkem şartlarında bu 6,35 ler için bile bullet bulmak bu kadar zorken 7,62 ve 9 mm kullanan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum doğrusu
-
Peki üretimi durdu mu?
-
Ben muhtemelen 1 koli alıcam:D 50 kutu mu yapıyor:D
-
Ağırını bulursan banada haber ver. Çünkü hafif pellet olmuyor bizim tüfeklere. 10 kutu jsb 25.4 aldım elimde patladı
-
RCBS 2-Cavity Bullet Mold 25-050-RN 25ACP (251 Diameter) 50 Grain 50 grain ama buda elimde patlar mı diyorum.Ya sevmezse:D
-
.25 lw iç genişliği kaç tam .250 mi?
-
Ağırını bulursan banada haber ver. Çünkü hafif pellet olmuyor bizim tüfeklere. 10 kutu jsb 25.4 aldım elimde patladı
jsb kingleri 25.4 grainleri 1141 ile atıyor:DHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
.25 lw iç genişliği kaç tam .250 mi?
evet
Sevmezse bendekinde deneriz bende 1100-1110 ile atıyorum jsb yi. Bak bide eun jin 35 grain var onunda balistiği iyi getirebilirsen alırım bende
-
Çok mu abartmışım:D
-
Az bile almışsın o canavara!
-
Hay maşallah 24 kutu 1 ay gider artık
-
İstikaksız 22lr gibi yeni valfle tüp alıcam hedef 1150-1200 fps:D o da yaklaşık 120-125 fpe:D