Ft işi hoşuma gidince HW97K'ya bir ft kundağı yaptım. İlk kundak denemem ama fena olmadı sanki. Şimdi denemek için ilk atış gününü bekliyorum.
HW97K için ft kundağı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Şahane olmuş elinize emeğinize sağlık.
-
Elizine sağlık bence harika bir iş çıkamışsınız...
-
İmreniyorum imkani bulunane herkese
Muhtesemsiniz elinize saglik -
Tufegi 12 fpe gucune cekmeyi unutmayin
-
Başlığı okuyunca amatörce yapılmış bişey bekliyordum. Ama bu usta işi olmuş. Elinize sağlık.
-
Bukadar mükemmel bir işcilik ancak cnc tezgahtar çıkar ama siz eldeki aletlerinizle yapmışsınız buda nekadar usta olduğunuzu gösterir.
Elcik kısmınndaki bütürlü yerine kadar tüm ayrıntıları süper.
Elinize sağlık. -
oooo süperrrr olmuş.buram buram kalite kokuyor
-
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bu kadar imkan varken HW100 daha ideal olmazmıydı? -
Hayran kalmamak elde değil. Emeğinize sağlık.
iyi günlerde kullanın. -
iyi günlerde kullanın, çok güzel olmuş..
ama ben en çok frezeyi merak ettim, markası nedir..
Minik bir şey gibi duruyor ama tablanın kursu baya uzun anlaşılan.. -
iyi günlerde kullanın, çok güzel olmuş..
ama ben en çok frezeyi merak ettim, markası nedir..
Minik bir şey gibi duruyor ama tablanın kursu baya uzun anlaşılan..Freze oldukça ufak. Öyleki mekanizma yuvasını ancak parçayı iki defa bağlayarak çıkartabildim.
Optimum BF16 -
ufaklığını anlamıştım ama, mekanizma yuvasındaki işçiliğe bakınca tek seferde açtınız zannetmiştim, o yüzden kursu uzun dedim..
ama marifet sizdeymiş anlaşılan, ellerinize sağlık hocam -
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bu kadar imkan varken HW100 daha ideal olmazmıydı?Biri pcp biri yaylı iki silahım olacak. Paranın alabileceği en iyi yaylı bu (zevkler ve renkler tartışılmaz, benim görüşüm bu). Ama pcp'ler içinde HW100'den daha iyileri var.
-
ufaklığını anlamıştım ama, mekanizma yuvasındaki işçiliğe bakınca tek seferde açtınız zannetmiştim, o yüzden kursu uzun dedim..
ama marifet sizdeymiş anlaşılan, ellerinize sağlık hocamBütün iş parçayı komparatörle düzgün bağlayabilmekte.
-
Bütün iş parçayı komparatörle düzgün bağlayabilmekte.
Dedim ya hocam anlamıştım, olay sizde diye..
zaten arkada markalama boyasıda duruyor, ben burdayım diyor..Ellerinize sağlık..
Güzel işler çıktığını düşünüyorum o makinadan, bizle alaksı olmayan yada henüz burada paylaşılmamış olan.. -
Dedim ya hocam anlamıştım, olay sizde diye..
zaten arkada markalama boyasıda duruyor, ben burdayım diyor..Ellerinize sağlık..
Güzel işler çıktığını düşünüyorum o makinadan, bizle alaksı olmayan yada henüz burada paylaşılmamış olan..Küçük bir örnek:
Hangi Bowie daha güzel ? -
Sapı uzun olan daha bir kullanışlı geldi. Çelik işçiliği de sizin mi acaba?
-
Sapı uzun olan daha bir kullanışlı geldi. Çelik işçiliği de sizin mi acaba?
Isıl işlem dahil her şeyini kendim yaptım. Resmin üzerindeki link de tüm imalat aşamaları var.
-
Elinize sağlık vallahi...
-