Merhaba arkadaşlar, compcat bir silah arayışı içindeyim. Konuyu nereye açacağımı bilemedim, aradığım silah (pcp ya da yaylı farketmez) kısa ve pratik bir şey olsun istiyorum. Rahatça taşımak, piknikte gezide vb. rahatça atış yapmak istiyorum. Pcp veya yaylı farketmez ancak pcp olursa yedek tüp kullanması ve güç ayarı olması olması benim için önemli...
Aklımdaki modeller AA s410 rifle ya da carbine, Hatsan dominatör carbine, Cometa fenix compcat star. Merak ettiğim konular AA s410 da güç ayarı var mı? kaç fpe? yedek tüp kullanabilir mi? AA s410 carbine tam güçte kaç fpe? düşük güte kaç fpe? düşük güçte ve tam güçte kaç atış yapar? Cevaplarsanız sevinirim
Compact Silah
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Bullpup kundakli pcp almayi dusundunuz mu hic?
-
Bullpup kundakli pcp almayi dusundunuz mu hic?
Edgun lelya mesela
-
Edgun lelya mesela
Edgun lelya hayalim ama getirmek mesele aa s410 take down güzel ama biraz güçsüz. aa s410 caarbine alıcam sanırım eğer güç ayarı varsa -
Hatsanin ufak pcp tabancalari isinizi gorebilir belkk(fiyatida uygun ama tip "0"
-
Hatsanin ufak pcp tabancalari isinizi gorebilir belkk(fiyatida uygun ama tip "0"
Evet uzaylıya benziyor s410 carbine gücü ve tüpü hakkında bilgi bulabilirsem çok iyi olur. Tam istediğim tüfek -
20 gunluk Hatsan Atp2 var elimizde 5.5 . degisiklik icin satilik.
Gucunu pazar gunu olcerim krono ile.
20 atis yapiyor bir dolumda
60 cc tupu var
Pompayla doldurmam cok kolay.
Hafif
Ufak ve compact...
İlgilenirseniz goruselim. -
S510 Carbine orjinal haliyle 30fpe güçte ve 30 kadar verimli atış yapıyor. Düşük ayarda güç 10fpe civarına kadar düşüyor ve atış sayısı iki katına çıkıyor. Tüp hacmi yanılmıyorsam 170cc
-
Biri edgun lelya mı dedi.Çok gereksiz pahalı getirmeme deymez:D Ama bi düşüneyim:))
-
Biri edgun lelya mı dedi.Çok gereksiz pahalı getirmeme deymez:D Ama bi düşüneyim:))
Getirirseniz hemen alırım Gece rüyalarıma giriyor namussuz -
Çok pahalı gereksiz bence:)