Hatsan 2015 PCP Kataloğu Yayınlandı Yeni ürünler var !
Yeni Yıl Yeni Hatsan 2015 PCP Kataloğu :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hatsan ürünlerini alırken en fazla nereyi tercih edebiliriz arkadaşlar.
-
ben aksu avdan aldım sorunsuz bi şekilde 1 günde elime ulaştı...teşekürler Yusuf Polat Aksu
-
Aksu avı gözüm kapalı tavsiye ederim.
-
aksu av... hatsan değil bütün ürünlerde gözünüz kapalı alabilirsiniz
-
Mod 85 sniper'ı Güngör Av, Cometa Fenix 400 Compact Star'ı da Aksu Av'dan aldım. Her ikisinden de memnunum tavsiye ederim. Gamo V3'ü de İşgören Av'dan almıştım gayet keyifli ve uygun bir alışveriş olmuştu. Hiç birinde problem yaşamadım. Gayet sabırlı açıklayıcı ve ilgili davrandılar.
-
üçündende alış verişim oldu güngörav ve işgörenav a izmirde olduğumdan yüzyüze alışveriş yaparım ilgililer yardımcı olurlar aksu avda gayet hızlı yusuf beyle akşaüstü 17*30 gibi telefonda konuştum siparişim için sipariş 19 saat sonra konya dan izmir e elimde daha ne olsun (kötü yanı üç dört günde gelse ha bugün ha yarın heyecan yapacağız adamlar hızlı
-
Bende istanbuldan siparis verdim jsb 6.35 pellet akşam 17 15 te ertesi gün 11 D3 elime ulaştı Aksu çok hizli